![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Dik
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
naco ty do benzinoveho Accenta chces davat 72Ah bateriu?Moneto píše:Caute idem kupovat baterku nasiel som niekoho kto to rozvaza http://auto.bazos.sk/inzerat/2869032/Au ... E-72AH.php pride mi ta cena celkom slusna za 72Ah bateriu co myslite mate s touto znackou skusenosti?? A este sa jedna o toto auto je momentalne v garazi a nechce sa mi tam sypat teraz v tej zime a neni som si isty rozmerom baterie prosim poradte cim skor by som to potreboval vedet nech nekupim jak chuj a bude to na konec velke![]()
Dik
cim viac, tym lepsie plati tak akurat u vyplaty a drinkov ktore plati niekto iny. Solidna bezudrzbova 54 Ah napr od Varty sa da kupit za peniaze co si tu pisal u tej "autobusovej" baterie. Taku silnu baterku vyzuijes jedine ak si vo vasom bloku najvacsi kabrnak, ktory v zime startuje ostatne auta cez startovacie kableMoneto píše:Aha myslel som ze cim viac tym lepsie![]()
moc sa v tomto nevyznam takze uplne postaci 45Ah dobre ze ste ma vyviedli z omylu
![]()
a co tak nejaky obchod na slovensku nepoznate ja som aj googlil ale u nas nejak nejdu tie baterky pod 60€ a jak som tak pozeral tie odkazi tak vy to predavate skoro zadarmo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |