![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
P.S. tenhle měsíc se do Phy asi nedostanu, ale příští by měl klapnout, tak si přivez lana od babičky a připrav podložky... Už se na ně moc těším...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
přesně takhle mi to olámal zajícYurii píše:Tak sem včera o závěj vytunil Otloukánkovo přední nárazník... povedlo se mi urvat lízátko Naštěstí mi tam zůstaly mlhovky a nemusím je sundavatprotože zatím drží.
vím že to sem nepatří ale včera to fakt klouzalo dal jsem nejdelší hodiny (na veřejné komunikaci asi i první) v životě asi 200m na magistrále u vinohrad a to jsem ještě do zatáčky ubral plyn což byl asi ten problémYurii píše:Taak dneska sem našel u silnice perfektní přední lízátko na skupáče jak dělanýAž bude někdy trochu lepší počaso tak vyfotim a na jaře na černýho půjde
Jinak dneska ho přítulka poprvý řídila sama a docela jí to šlo, takže až udělá řidičák nebudu se o ně bát
Jinak sem cestou od přítule na Modřanský asi v 60ce málem hodil hodiny... už nikdy si nebudu hrát na silnici s ručkou abych se přesvědčil jak to klouže![]()
ale oba jsme přežili bez újmy tak je to dobrééé áááno
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |