![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
pred rokom som kupyl s-coupe GT a odvtedy ide vsetko dole vodou
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
sezen si budík do 12 baru kousek trubky na konec te tubky kousek gumy aby utěsnila prostor tam kde přijde svíčka a jeden vále po druhém změřit gt by melo mít něco přes 10 asi 10.5 ale takové gt tady asi není ale 9.5 ještě jde co je pod je špatně no doufám že tady nepíšu hlouposti když tak mně opravtemichal.s-coupeGT píše:no prve original garett t15 som vymenil lebo auto neslo do otacok iba do 2500-3000 ako kedy a myslel som ze je to turbo aj oska bola taka ze uplne vychylka asi 4mm.a bolo aj uplne krizom puknute, asi prehriate.potom som tam dal turbo IHI z fiatu una 1.4.spravil som zvody a neslo ani to.potom sme zistily ze to trhalo koli palivovemu filtru ale uz pozde lebo som chodil vzdy na 2 litroch oleja aby nedymil.no a toto mi uplne zadrelo , turbinku som nevedel otocit ani kliestami.tak som to dal von.T 15 bolo isto zle lebo mi tlakovalo iba na 3 diody max.a ked som dal to IHI tak uz islo na 6 len ten palivovy filter a olej.no ale kazdopadne si pojdem dat zmerat tlaky aby som vedel preco dymi a co treba vymenit.neviete nahodou priblizne co to stoji?
Myslim, ze na tohle upozornoval -JXD- (mozna Yurii) tak se ho zeptej, myslim ze to resil a nekdo to nasel, je tu i tema nekde snadmichal.s-coupeGT píše:no jo.tak tlak uz viem zmerat par kamaratou to uz robilo tak mi pomozu.a este mam otazku...niekde tu vedla som cital ze s-coupecku pasuju kruzky z felicie 1.3...tak co s tym mozem to risknut alebo asi vela nevidrzia....su vraj za 700 kč.tak ako?
nechci dělat chytráka a vím že převodovka je jen jedna z příčin malého výkonu,ale je taky dost zásadní hlavně chci jen napsat že to co tady píšu je čistě můj názor a nechci tu nikoho pruditYurii píše:PalickaJenom o tý převodovce to není, věř mi
S mým prvním GTčkem jsem jezdil po tom co sem upek turbo normálně takhle: http://www.stream.cz/video/11/275265-vy ... d_id=66792
...a bylo to neskutečně líný... takový ty kecy že když to má řídící jendotku z GT tak i bez turba to jede líp, ať si nechaj chytráci na koledu a ať radši jedou s prasklou žárovkou do servisu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |