Pokuty
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Pokuty
Ahojte ludkovia, tak ma napadlo, za co vsetko ste dostali pokutu od nasich strazcov zakona a pripadne, ako sa vam podarilo vykecat, dake tipy a rady.
Tak napriklad vcera chytili svagra, za telefonovanie za volantom mu chceli zobrat vodicak, trosku huste, odteraz za volantom mobil nedviham
A novinka u nas na Slovensku, nasi kamosi davaju pokutu za upozornovanie blikanim na policajnu hliadku co je moc to je moc...nasli si v zakone, ze blikat nemozeme len tak a jak si chceli zarobit, jedna hliadka chytala normalne a druha kustik dalej v proti smere chytala vsetkych, co prebliknutim upozornovali ostatnych vodicov za prebliknutie pokuta....parada
Tak napriklad vcera chytili svagra, za telefonovanie za volantom mu chceli zobrat vodicak, trosku huste, odteraz za volantom mobil nedviham
A novinka u nas na Slovensku, nasi kamosi davaju pokutu za upozornovanie blikanim na policajnu hliadku co je moc to je moc...nasli si v zakone, ze blikat nemozeme len tak a jak si chceli zarobit, jedna hliadka chytala normalne a druha kustik dalej v proti smere chytala vsetkych, co prebliknutim upozornovali ostatnych vodicov za prebliknutie pokuta....parada
- Reklama
Re: Pokuty
Aj keď píšu , že je to zakázané, vyhláška to nezakazuje.
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=19&t=16600
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=19&t=16600
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- R.e.d.m.a.n.
- **
- Kontaktovat uživatele:
NO ja jezdim jenom rok zatim ( je mi teprv 19) najel sem kolem 20 tisic KM a zatim sem mel stesti , takze bez pokuty , i kdyz uz sem jich par dostat mohl , ale ne zase ze bych treba jezdil v obci 90 , spis takovy to , ze se obcas jede o trochu vic nebo mobil a takovy blbosti no.
/-/Yundai Accent 1997 , třídvéřko , 1.3i 12 ventil , tmavě červený , uz to valim přes 205 000
Ja som dostal v živote(kolp, klop. klop) jedinú pokutu.
Ako mladý šofér som pred 30-timi rokmi zastal pod lampou verejného osvetlenia v noci a vykladal som batožinu.Zapol som parkovačky. Potom som naštartoval a pohol sa. O 30m ďalej bol veľmi aktívny pomocník príslušníka VB + 1 ks príslušník, ktorý ma zastavil a bolo to. Odviedli ma za to na stanicu, spísali protokol ako s protištátnym živlom, a nakoniec ako študentovi vymerali pokutu 20 ČSK. Moje týždňové vreckové
Ako mladý šofér som pred 30-timi rokmi zastal pod lampou verejného osvetlenia v noci a vykladal som batožinu.Zapol som parkovačky. Potom som naštartoval a pohol sa. O 30m ďalej bol veľmi aktívny pomocník príslušníka VB + 1 ks príslušník, ktorý ma zastavil a bolo to. Odviedli ma za to na stanicu, spísali protokol ako s protištátnym živlom, a nakoniec ako študentovi vymerali pokutu 20 ČSK. Moje týždňové vreckové
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
79km/h v centru mesta (200Kc, 2004)
70km/h v centru vesnice (1000Kc, 2 body, 30.9.2007)
70km/h v centru vesnice (1000Kc, 2 body, 30.9.2007)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Accentdevil
Tak jeste kdyz jsem mel favorita, tak jsme s klukama jeli z chaty na benzinu vecer(kolem 1rano) koupit nejaky ty bramburky atd a zastavili nas policajti, bezna kontrola, ukazal jsem papiry, vsechno v poradku, ale jak pak doslo na dechovou zkousku tak bylo zle, nadejchal jsem 0,04promile, tak policajt rikal co jsem pil, rikam nic jsem nepil a nejedl hrozno nebo neci takoveho, tak mi policajt rekl at se jdu probehnout. Bezel jsem asi 100metru a pak 100metru zpatky abych se zadejchal a nadejchal jsem znova, ale tentokrat 0,07promile, tak jsem mu to mel vysvetlit a ja proste rikal, ze to neni mozny, ze jsem nic nepil, tak mi rekl at to jdu probehnout jeste jednou. Rikam, ze nikam nepobezim, ze jsem nic nepil a nebudu ze sebe delat saska, Policajt rekl, ze me veme na testy, tak rikam at me klidne veme, ze jsem nic nepil a nemam se ceho bat. Na to mi rekl, ze nema cenu me tam brat, protoze by to do te doby vyprchalo, tak doslova prohledaval auto, gumy kontroloval a zjistil, ze nemam jednu zasterku, tak rikam, ze se omlouvam, ze ji mam v kufru, hledal dal, nic nenasel a nakonec jsem dostal tu zasterku za 500,- a zakazal mi s autem odjet, ze pry kdyby me zastavila nahodou dalsi hlidka, meli by problemy. Odjeli, ja si dal s klukama cigo a jeli jsme na chatu a az POTOM jsme zacli pit
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
mna naposledy chytili asi pred mesiacom, boli sme s priatelom vonku, trosku sme sa zdrzali a domov sme sli okolo 1:3O v noci....bezna kontrola, pozerali vodicak, technicak....samozrejme nic nenasli, ja som nepila, nebol problem....ale dostali ma otazkou, kam idete takto v noci, ja ze domov, ibaze v obcianskom mam trvali pobyt inde, tak este rypali, ze vsak byvate opacnym smerom...pozeram na nich, vyzerali, ze si odomna budu pytat dokaz, ze ci naozaj byvam v podnajme inde
alarm: nevsimla som si, ze debata o tom prebliknuti tu uz bola, ale je to proste kravina....vidim to len tak, ze nasi policajti hladaju sposoby, ako naplnit statnu pokladnu.
Priatel je vodic z povolania, jazdi na osemkole, podla technicaku moze vozit 24 ton, ale u nas je vyhlaska, ze osemkolky mozu vozit len 16...a navyse dostal pokutu on ako vodic za pretazenie, pritom podla technicaku viezol dobre a este aj firme dali zvlast pokutu. Konzultovane pravnikom, nesmu dat dve pokuty za jeden priestupok....uz naozaj nevedia, ako ziskat peniaze!!!
Priatel je vodic z povolania, jazdi na osemkole, podla technicaku moze vozit 24 ton, ale u nas je vyhlaska, ze osemkolky mozu vozit len 16...a navyse dostal pokutu on ako vodic za pretazenie, pritom podla technicaku viezol dobre a este aj firme dali zvlast pokutu. Konzultovane pravnikom, nesmu dat dve pokuty za jeden priestupok....uz naozaj nevedia, ako ziskat peniaze!!!
Môj názor je asi takýto:
Policajti sú potrební, pozabíjali by sme sa
Ale....
Uvítal by som v rámci ich pracovných aktivít, keby odobrali za priestupky vodičáky (môj odhad) asi 500 vodičom Bratislavy a je tu klud!!!
Poznám už autá, ktorým sa treba vyhýbať, urobia vždy to , čo by nemali. Pezinský čierny Golf, terénne auto, čo chodí po Kukučínovej a predbehne kolónu a postaví sa na križovatke na odbočenie do ľava v protismere....
Policajti sú potrební, pozabíjali by sme sa
Ale....
Uvítal by som v rámci ich pracovných aktivít, keby odobrali za priestupky vodičáky (môj odhad) asi 500 vodičom Bratislavy a je tu klud!!!
Poznám už autá, ktorým sa treba vyhýbať, urobia vždy to , čo by nemali. Pezinský čierny Golf, terénne auto, čo chodí po Kukučínovej a predbehne kolónu a postaví sa na križovatke na odbočenie do ľava v protismere....
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Zatial ma zastavily iba raz a obislo sa to bez pokuty zistily mi ze mam zjazdene gumy ale iba ma na to upozornily a nedali mi ziadnu pokutu inak jazdim na nich dodnes =) A este som mal raz fakt na male ked som isiel z MY do NM a celu cestu isli zamnou nic som si z toho nerobil lebo som vedel ze mi nic nemozu ale az do doby kym som zistil (asi v polke cesty) ze som doma zabudol papiere nastastie ma nezastavily ale od vtedy si na to davam kua dobry pozor
Hyundai Accent 1,5 White
Ale ti zmäklo, keď si prišiel na to , že ich nemáš
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Alarm mas pravdu, ale
pamatas si situaciu ked zuzili kus obchvatu a pristavneho mosta v blave (prerabali vozovku), robili sa tam pekne kolony uz od vyjazdu na ruzinov a presne taky ako hovoris, sup cez odstavny....stadova reakcia a uz bol upchany aj ten...nedaj boze keby tade musela ist sanitka....nedostala by sa siutacia sa opakovala kazdy den, zaujmalo by ma, kde boli vtedy nasi kamosi v zelenom
pamatas si situaciu ked zuzili kus obchvatu a pristavneho mosta v blave (prerabali vozovku), robili sa tam pekne kolony uz od vyjazdu na ruzinov a presne taky ako hovoris, sup cez odstavny....stadova reakcia a uz bol upchany aj ten...nedaj boze keby tade musela ist sanitka....nedostala by sa siutacia sa opakovala kazdy den, zaujmalo by ma, kde boli vtedy nasi kamosi v zelenom
moneto: to si musel byt hlavne na ihlach, ked si siel spat z NM do MY, nie?
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
1x 78km/h ve vesnici
a 110 km/h ...BODY NEVÍM
zatím jezdím
a 110 km/h ...BODY NEVÍM
zatím jezdím
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
Ty nevieš?Chirsie píše:Alarm mas pravdu, ale
kontrolovali lekárničky, vesty a rôzne iné veci súvisiace s plynulosťou cestnej dopravy
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com