Hľadám niekoho kto dobre pozná Prahu. Plánujem si výletík do IMAXU na AVATAR 3D a potrebujem sa tam nejako dostať z diaľnice ale aj zaparkovať. Niekto mi poradil že je možnosť odstaviť auto na záchytnom parkovisku a ďalej pokračovať metrom, čiže aj táto možnosť sa mi pozdáva ibaže Prahu nepoznám vôbec.. Čiže prijmem akúkoľvek radu, fotku miesta adresu alebo súradnice..
Hyundai Accent, 1997, 1,3 62kW, comfort.. strieborna metaliza, 2x bag + el. okna.. 185/60 R14
Jinak pokud metrem, tak je to na trase A, ktera se na vaclavaku krizuje jeste s trasami B a C...pokud pojedes po D1, zaparkoval bych u obchodniho cetra Chodov (metro C) http://www.centrumchodov.cz, dojel metrem na Vaclavak - Mustek, tam bych prestoupil na na B a dojel na Floru.
pekne Hard. Co treba to zadat do googlemaps? ted jsem se dival a jsou tam videt i parkovaci mista, i kdyz buh vi, jak je to spolehlivy. Nebo treba primo na jejich webu, ale tam ses asi dival http://www.imaxpraha.cz/Mapa.asp
Souřadnice pro navigaci jsou tyto: 50.078418,14.461505
Naposledy upravil(a) PhanTom dne 24 led 2010, 18:40, celkem upraveno 1 x.
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
laufas: a vis co je na tom nejlepsi? V IMAXu a ani ve Flore jsem nikdy nebyl, ani jsem nevedel kde je...proste jsem jenom pouzil google. To,co by mel clovek udelat hned, nez se na neco chce zeptat.
50.078418,14.461505 - záleží v jakém formátu to bude zadávat
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
Hardcam píše:laufas: a vis co je na tom nejlepsi? V IMAXu a ani ve Flore jsem nikdy nebyl, ani jsem nevedel kde je...proste jsem jenom pouzil google. To,co by mel clovek udelat hned, nez se na neco chce zeptat.
O nic jsi nepřišel, ani já nejsem zrovna fandou na tyto věci A pan Google je mocný a všechno ví
Skoro trefil Hele, když dva dělají totéž, není to totéž