Není, normálně tam zajedeš a parkuješ. Byly tam večer tři hodiny zdarma. Byl jsem v tom blázinci u jednoho klienta a normálně jsme zaparkoval. Ale do kina jsem nešel, jen jsem se tam najedlHardcam píše:PhanTome, to je parkovani pro kratky filmy, ne? Jen na 15 min.
http://www.imaxpraha.cz/Mapa.asp
Hľadá sa pražák..
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Hľadá sa pražák..
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za
SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za
NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow
Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
- Reklama
Mimochodem, Harde, našel si na justfuckinggoogleit.com skrytej easter egg na hlavní stránce?
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
Peter_TO píše:Hľadám niekoho kto dobre pozná Prahu. Plánujem si výletík do IMAXU na AVATAR 3D a potrebujem sa tam nejako dostať z diaľnice ale aj zaparkovať. Niekto mi poradil že je možnosť odstaviť auto na záchytnom parkovisku a ďalej pokračovať metrom, čiže aj táto možnosť sa mi pozdáva ibaže Prahu nepoznám vôbec.. Čiže prijmem akúkoľvek radu, fotku miesta adresu alebo súradnice..
proč do pha..http://olomouc.cinestar.cz/program_multikino.php
uplně stejný kino..jen v olomouci..
teda nevím odakamad pojedeš,esli ze slovenska,tak to máš sem blíž...nebo ostrava...brno..ale esli potřebuješ do praha tak jo...stejně vo ničem..jen mrda lidí
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
JxD: tohle?
It has come to my attention that some sites are redirecting to this one
when their users were not expecting it. I have <em>no</em> control over
this. The only sites I have control over that have anything to do with
this site are justfuckinggoogleit.com, www.justfuckinggoogleit.com,
fuckinggoogleit.com, and www.fuckinggoogleit.com. If any other site is
sending you here, it is <em>their</em> problem, not mine. They may have
been hacked, or they may be playing a joke. I don't know, and I can't
do anything about it. Please stop sending me e-mail about this issue.
Jinak jsem nic nenasel..
It has come to my attention that some sites are redirecting to this one
when their users were not expecting it. I have <em>no</em> control over
this. The only sites I have control over that have anything to do with
this site are justfuckinggoogleit.com, www.justfuckinggoogleit.com,
fuckinggoogleit.com, and www.fuckinggoogleit.com. If any other site is
sending you here, it is <em>their</em> problem, not mine. They may have
been hacked, or they may be playing a joke. I don't know, and I can't
do anything about it. Please stop sending me e-mail about this issue.
Jinak jsem nic nenasel..
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No pokud si tohle našel na stejnym místě jako já, tak ještě pár řádků pod tímhle je to pravý
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
WOW. Clovek si na 2 hodky odskoci a hned je tu moznostiiiii.. Google som riesil ako prvy ale hovorim, v PHA som nebol nikdy, iba 2x som preletel po dialnici cez nu..
Praha preto, lebo ked uz do CR, tak rovno IMAX. Ma najvecsie platno, zahnute, pokial dobre viem a aj co som cital recenzie a prispevky ludi co na AVATAR boli v IMAXE, tak vraj je to omnoho lepsie ako v beznom 3D kine.
Cize hovorite ze priamo v tom centre, resp okoli sa da parkovat? Bol by som tam v case rannej spicky, cca 12:00, cize aby som sa aj niekam dostal.. A dalsia vec..
Ako je spoplatnene parkovanie? Aby ma neodtiahli pocas filmu..
Praha preto, lebo ked uz do CR, tak rovno IMAX. Ma najvecsie platno, zahnute, pokial dobre viem a aj co som cital recenzie a prispevky ludi co na AVATAR boli v IMAXE, tak vraj je to omnoho lepsie ako v beznom 3D kine.
Cize hovorite ze priamo v tom centre, resp okoli sa da parkovat? Bol by som tam v case rannej spicky, cca 12:00, cize aby som sa aj niekam dostal.. A dalsia vec..
Ako je spoplatnene parkovanie? Aby ma neodtiahli pocas filmu..
Hyundai Accent, 1997, 1,3 62kW, comfort.. strieborna metaliza, 2x bag + el. okna.. 185/60 R14
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!
Když už vysolíš tolik grošů za cestu do prahy na 3D nesmysl, tak bych asi neřešil parkování. Normálně zaparkuješ dole. První hodinu máš zdarma, a potom zaplatíš tuším 60CZK za hodinu. Nebo si to tam nechej rovnou za 400,- umýt, a máš to bez ohledu na čas.Koukneš na film a odjedeš čistým autem.
Normálně se prahy neboj, dyd je to jenom trochu víc ulic a víc aut. Rozhodně existují u nás i u Vás jiná města, kde se jezdí podstatně hůř než v Praze.
To tam fakt jedeš jen kvůli tomu kinu?? Karlův most už nefrčí? .Ten film je jen mediální bublina, nemá to ani pořádný děj, jen efekty a kravál kolem. Ale to je můj pohled, tak se nezlob, že se tomu tak divím.
Normálně se prahy neboj, dyd je to jenom trochu víc ulic a víc aut. Rozhodně existují u nás i u Vás jiná města, kde se jezdí podstatně hůř než v Praze.
To tam fakt jedeš jen kvůli tomu kinu?? Karlův most už nefrčí? .Ten film je jen mediální bublina, nemá to ani pořádný děj, jen efekty a kravál kolem. Ale to je můj pohled, tak se nezlob, že se tomu tak divím.
to me pobavilo holt nova dobaPhanTom píše: To tam fakt jedeš jen kvůli tomu kinu?? Karlův most už nefrčí? .
Prahy bych se taky nebal. Nikdy asi nezapomenu na moje stazene pulky pri nasedani do autoskolove fobie ve spicce v Olomouci. Ale jakmile jsem vyjel, tak pohoda a splynul sem s provozem.
Peter_TO: Muzu se zeptat, odkud jedes do te Prahy?
i30 1.4 + kn, 12/2007
JAsně že to byla ironie, někdy si připadám jako stařec melancholický. Hele já v začátcích svého ježdění jel na otoku Pelhřimov, Opava a zpět a po cestě zpět jsem v noci projel Olomoucí a vůbec si nepamatuji, jak jsem ji projel. To se ještě jezdilo centrem a byla tam taková za semaforová zelená vlna. Ještě to tam funguje? Co je obchvat jsme nejel středem ani nepamatuju.laufas píše:to me pobavilo holt nova dobaPhanTom píše: To tam fakt jedeš jen kvůli tomu kinu?? Karlův most už nefrčí? .
Prahy bych se taky nebal. Nikdy asi nezapomenu na moje stazene pulky pri nasedani do autoskolove fobie ve spicce v Olomouci. Ale jakmile jsem vyjel, tak pohoda a splynul sem s provozem.
Peter_TO: Muzu se zeptat, odkud jedes do te Prahy?
Co sa nazoru na film tyka myslim ze 100 ludi, 100 chuti. Moj nazor nan som tu uz prezentoval a je stale nemenny. Podla niekoho totalny brak, podla mna udalost desatrocia a revolucia v kinematografii. Myslim ze od jeho uvedenia sa o nom popisalo dost a keby to bol ozaj prepadak, myslis ze by bol neustale vypredany?? V IMAXE 2 tyzdne dopredu? Bol som nan 2x, teraz idem 3, a ak sa podari tak este raz si ho dam. Doma ten zazitok mat nebudem a vecne ho premietat tiez nebudu.
Do PHA idem z Topolcian. Normalne by som si okukol aj prahu celu, strasne ma laka ale mam na to len jeden den a urcite financie. A pokial film trva takmer 3 HODINY, ostatne uz nestiham, lebo domov to mam 5 hodin..
Do PHA idem z Topolcian. Normalne by som si okukol aj prahu celu, strasne ma laka ale mam na to len jeden den a urcite financie. A pokial film trva takmer 3 HODINY, ostatne uz nestiham, lebo domov to mam 5 hodin..
Hyundai Accent, 1997, 1,3 62kW, comfort.. strieborna metaliza, 2x bag + el. okna.. 185/60 R14
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!
Uprimne jem taky trochu v soku, ze jen kvuli blbymu film use tahnes do Prahy. Pritelkyne na me valila oci, kdyz jsem ji to rekl:) film jsem nevidel, stahnu si ho. Jedine co chci videt v kine jsou Kawasakiho ruze, za ty opravdu rad zaplatim tak jako za kterykoliv jiny cesky film. Abych se priznal, na zahranicnim jsem byl snad jen na Matrixu
Praha kupodivu v dobe obeda neni tak strasna, vetsina lidi ma v Praze tuto dobu rozum a na jidlo se dopravi pomoci MHD. Spi rano a kolem pate az do vecera je to horsi, to se dopravuji auty z/do prace. Osobne bych radeji jel do centra autem a zaparkoval primo u kina. Film trva myslim 166minut a z 3D kina budes hodne unaveny, alespon tak to vnimali vsichni mi pratele co film videli (narocne efekty, vnimani prostoru, 3 hodiny sezeni atp.).
Praha kupodivu v dobe obeda neni tak strasna, vetsina lidi ma v Praze tuto dobu rozum a na jidlo se dopravi pomoci MHD. Spi rano a kolem pate az do vecera je to horsi, to se dopravuji auty z/do prace. Osobne bych radeji jel do centra autem a zaparkoval primo u kina. Film trva myslim 166minut a z 3D kina budes hodne unaveny, alespon tak to vnimali vsichni mi pratele co film videli (narocne efekty, vnimani prostoru, 3 hodiny sezeni atp.).
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ty kokso kolik je to km? 400? ale zalezi na chuti kazdeho soudruha no
PhanTom: No Olomouc ma ted vlastne dva obchvaty... Asi myslis ten starej, tam je tech semaforu habadej
edit: harde s tim matrixem jsme na tom asi stejne. toho ani nelituju! a avatar uz mam
PhanTom: No Olomouc ma ted vlastne dva obchvaty... Asi myslis ten starej, tam je tech semaforu habadej
edit: harde s tim matrixem jsme na tom asi stejne. toho ani nelituju! a avatar uz mam
i30 1.4 + kn, 12/2007
Harde, viem co je to.. bol som 2x na 3D..
Fakt som len potreboval poradit ohladom toho parkovania. Povodne som chcel ist len do Zlina, ale nejak ma znami presvedcili, ze ked uz CR, tak PHA a mam zazitok ako nikde, tak uvidim..
Inak ja rad jazdim, nemam problem kvoli zmrzline prejst 50 km, tak preco nie 900 (na otocku) koli filmu..
Fakt som len potreboval poradit ohladom toho parkovania. Povodne som chcel ist len do Zlina, ale nejak ma znami presvedcili, ze ked uz CR, tak PHA a mam zazitok ako nikde, tak uvidim..
Inak ja rad jazdim, nemam problem kvoli zmrzline prejst 50 km, tak preco nie 900 (na otocku) koli filmu..
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!
Tak se u me stav, bydlim 25km od Prahy, bouchnu Ti naky dily a zase muzes dom
laufas: ja rozhodne taky ne, dodneska z toho mam nasledky
laufas: ja rozhodne taky ne, dodneska z toho mam nasledky
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP