Koženný volant
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Koženný volant
Tak ak máte záujem o taký krásny volant, tak na tejto adrese http://www.attractive.sk/ nájdete milú pani, ktorá vám to takto spraví .
Hyundai i20, 1.25 comfort, elektric green, ESP - od 28.4.2009, stav = 9010 km
- Reklama
Tak klobuk dole, ten volant vyzera fakt pekne len skoda ze to je az v BA, z Plzne to budem mat torchu od ruky
Zaujimalo by ma, kolko sa "natrapili" s demontazou volantu. Alebo to ide lahko ?
Zaujimalo by ma, kolko sa "natrapili" s demontazou volantu. Alebo to ide lahko ?
Hyundai i20 - 1,4 COMFORT - Electric Green - od 23.7.2009 = ~1450km
Naše prvé autíčko
Naše prvé autíčko
cenu neuvádíš,takže levné to nebylo ,jejich ceník mluví za vše , a asi moc lidí to nedá i když je to pěkné
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
Tak moj odhad by bol ~2500 Sk Co je drahe a co nieje, je relativne Ked si to porovnas v cenou auta nieje to tak hrozne Ale mozno to bolo o hodne viac
Hyundai i20 - 1,4 COMFORT - Electric Green - od 23.7.2009 = ~1450km
Naše prvé autíčko
Naše prvé autíčko
Nyky, amaize:
Tak demontáž bola v priebehu 10 min. a tak isto aj montáž v servise, nakoľko som nechcela prísť o záruku. (Nepreplácajte viac ako pol hodinu práce v servise!!! Keby som sa neozvala, bez mihnutia oka by mi dali zaplatiť hodinovú prácu!). Inak robia demontáž aj montáž priamo v autočalúnictve, treba sa dohodnúť.
A cena volantu? Načo som vám sem dala link na autočalúnictvo? Však si to prečítajte . Tá cena je hneď prvá a je to určite menej než 2500 sk a presne ako vraví Nyky, v porovnaní s cenou auta nie tak hrozné, keď ide o taký komfort.
Tak demontáž bola v priebehu 10 min. a tak isto aj montáž v servise, nakoľko som nechcela prísť o záruku. (Nepreplácajte viac ako pol hodinu práce v servise!!! Keby som sa neozvala, bez mihnutia oka by mi dali zaplatiť hodinovú prácu!). Inak robia demontáž aj montáž priamo v autočalúnictve, treba sa dohodnúť.
A cena volantu? Načo som vám sem dala link na autočalúnictvo? Však si to prečítajte . Tá cena je hneď prvá a je to určite menej než 2500 sk a presne ako vraví Nyky, v porovnaní s cenou auta nie tak hrozné, keď ide o taký komfort.
Tak 1550 Kc zas neni takova hruza. Kdybych nemel kozeny z vyroby tak bych do toho sel.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
calista píše:Tak takto vyzerá teraz môj volant....
Dovolím si říct, že vypadá líp jak originál. Ten je celý v neperforované kůži. Povedlo se.
calista: mas ten volant naozaj velmi pekny, a tiez sa priklanam, ze vyzera krajsie ako original, mam origo volant v kozi ale ten tvoj to je luxus
na predchadzajucom aute som si robil kozenny volant sam, druhy krat uz by som to dal spravit, nie je to ani tak drahe a je to nadhera, sam uz by som do toho nesiel, tak nech ti dobre sluzi
na predchadzajucom aute som si robil kozenny volant sam, druhy krat uz by som to dal spravit, nie je to ani tak drahe a je to nadhera, sam uz by som do toho nesiel, tak nech ti dobre sluzi
i20 style 1,4 DOHC CVVT 16V (74/100) Diamond Black
Bobek:
veľmi pekne ti dakujem, je fakt super držať taký volant oproti klasickému....to sa ani porovnať nedá
veľmi pekne ti dakujem, je fakt super držať taký volant oproti klasickému....to sa ani porovnať nedá
viem o com hovoris, ked som si spravil kozenny volant do fabie, tak to nevyzeralo moc pekne, ale rozdiel v soferovani bol velky
i20 style 1,4 DOHC CVVT 16V (74/100) Diamond Black
Mária Cavallo kožený potah jsem navlékl do elantry. Vypadá a drží se naprosto úžasně. Najednou mám pocit, že řídím BMW
Je důležité, čeho se řidič celou cestu dotýká, fakt. Jen při obšívání jsem začal málo utahovat a budu to muset někdy předělat, jde asi o pět centimetrů. Cena byla 625,- Kč a byly to správně vynaložené penízky. Doporučuji všem, protože holý volant mi připadá velký, s tenkým věncem a nepadne tak dobře do ruky.
Je důležité, čeho se řidič celou cestu dotýká, fakt. Jen při obšívání jsem začal málo utahovat a budu to muset někdy předělat, jde asi o pět centimetrů. Cena byla 625,- Kč a byly to správně vynaložené penízky. Doporučuji všem, protože holý volant mi připadá velký, s tenkým věncem a nepadne tak dobře do ruky.
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
Uz jsem to psal na jinem foru. U naseho prodejce v Ostrave stoji dodatecne kozeny volant a radici paka 3000. Volant vypada jako ten od Calisty - perforovana kuze na mistech kde se volant drzi.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
- i30_DC
- **
- Kontaktovat uživatele:
A jak dlouho trvá něž ti to udělají?
moje auto -> Hyundai i30 1,4 Made in CZ barva 7F Crystal white r.v. 09
Předchozí auta -> Fiat Punto 55S r.v.99, R. Clio 1,4i r.v.00, VW Fox 1,2i r.v.08
EXvedoucí prodeje salonu Hyundai a EXprodejce vozů:-)
Nové zaměstnání -> prodejce vozů Škoda
Předchozí auta -> Fiat Punto 55S r.v.99, R. Clio 1,4i r.v.00, VW Fox 1,2i r.v.08
EXvedoucí prodeje salonu Hyundai a EXprodejce vozů:-)
Nové zaměstnání -> prodejce vozů Škoda
To nevim, ja se neptal, ale urcite to musi byt za den hotove.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo