Mám něco vyloženě pro tebe! Když si stěžuješ na ten sníh, mohl bys mít takovýho Santu, kterej jako pluh je ideální! Jinak...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
jj, ten je hustej, Santík naštěstí sníh zvládá s přehledem. Přes noc tady zase napadlo jak sviňa, protože žena jela ráno Santíkem do práce a na nájezdu nám vyhrnula cestu. Vzhledem k tomu, že Santík má aktuální světlou výšku 23,3 cm a stejně to hrnula před sebou, tak muselo naflákat zase někam ke 20 cm. S meďourem jsem to pak rozpálil rovnou z garáže a zdárně se dostal na silnici. Už se těším na odpoledne, pojedu se Saňtou zařádit, je to nádherný prašan.Martun píše:zdenek76
Mám něco vyloženě pro tebe! Když si stěžuješ na ten sníh, mohl bys mít takovýho Santu, kterej jako pluh je ideální! Jinak...![]()
![]()
![]()
Neviem ktoru myslis no ak tu rozostavanu budovu tak to mala byt (sportova hala vo Zvolene) ale zacali ju stavat v roku 2002 a v roku 2007 zastavili projekt lebo zevraj niesu financie na stavbu...Martun píše:Martin Korpel
Copak je to za budovu na ty fotce? Takovej ten nájezd na střeše..
to vyzera na novozamocku ulicuMartin Korpel píše:Dneska je cca 28 cm snehu cez noc snezilo aj pocas dna ako zadarmoa kym som dneska opucoval nase Acko... ak mi vcelku aj ruka omrzla. Vsak kuknit na foto
a tuto nooc je hlasene snezenie v mnozstve snehu +20cm noveho. a vyhliadka na 11dni nieje zrovna bez snehu hlasena.
TAK tak veru tak_miv_ píše:to vyzera na novozamocku ulicuMartin Korpel píše:Dneska je cca 28 cm snehu cez noc snezilo aj pocas dna ako zadarmoa kym som dneska opucoval nase Acko... ak mi vcelku aj ruka omrzla. Vsak kuknit na foto
a tuto nooc je hlasene snezenie v mnozstve snehu +20cm noveho. a vyhliadka na 11dni nieje zrovna bez snehu hlasena.
my sme to dotiahi na oltcitdav píše:Vo co Vám jde, drobet sněhu, mrazu a už.......![]()
![]()
![]()
Co si drobet, ty starší, zavzpomínat: Škoda 120, při věčíh mrazech přední sklo do poloviny zamrzlé, pneu OR 6 celý rok a jak mazala. A Lady na sněhu, cement do kufru, ale zase aspoň topily. Jo a pak Dacia to byl kočár. Tak užívejte zimu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |