Upevnění předního nárazníku

Laku, koroze, výměna dílů karoserie.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

laufas

Re: Upevnění předního nárazníku

Příspěvek od laufas »

Radim Brožek píše:V čem je problém? Cestou kolem servisu se zastav tam, ať je doplní. Mohli to ťuknout při dopravě, nebo jen hold vykořisťovaný korejský dělník zapomněl. Nebo nedorazila zásilka, tak se šetřilo a i bez nich to vypadalo, že to drží :mrgreen:
Já po umytí našel na kufru škrábanec, který někdo zatřel korekční tužkou bez vrchního laku, takže se to trošku
smylo. Tj. o kvalitě dopravy si moc iluze nedělám. Ve fabrice by to asi zadělali lépe. Škoda jen, že na to člověk
nepřišel při převzetí.
Do servisu nejedu. Uz mam peknej seznam veci, ktere necham pri garancce opravit ;-)
i30 1.4 + kn, 12/2007
Reklama

89majlo96
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 89majlo96 »

coze sa ti prihodilo ked mas viac toho?
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
SKV
**

Příspěvek od SKV »

Radim Brožek píše:V čem je problém? Cestou kolem servisu se zastav tam, ať je doplní. Mohli to ťuknout při dopravě, nebo jen hold vykořisťovaný korejský dělník zapomněl. Nebo nedorazila zásilka, tak se šetřilo a i bez nich to vypadalo, že to drží :mrgreen:
Já po umytí našel na kufru škrábanec, který někdo zatřel korekční tužkou bez vrchního laku, takže se to trošku
smylo. Tj. o kvalitě dopravy si moc iluze nedělám. Ve fabrice by to asi zadělali lépe. Škoda jen, že na to člověk
nepřišel při převzetí.
Taky jsem si až doma všiml, že mám dodřený levý práh - jakoby se tam snažili něco očistit předmětem tvrdšm laku. Naštěstí to jde vidět akorát při otevřených dveřích.
i30 1.6i CVVT COMFORT, ESP, MOONLIGHT BLUE, CZ 2009
oKo
**

krytka v zadním nárazníku

Příspěvek od oKo »

Nechci zakládat nové téma, snad to tady projde. Teď, když udeřily ty normální zimy, mi několikrát vypadla krytka otvoru pro tažné oko v zadním nárazníku. Při pokusu dát ji zpět tam ani nechtěla moc držet. Možná by vypadla i po trochu přísnějším pohledu. Máte někdo podobnou zkušenost?
laufas

Příspěvek od laufas »

zjova to jsou mi veci :-O nene, auto je stridave v garazi v teple a taky nekdy venku v tech mrazech a nijak se to, zatim, neprojevuje
i30 1.4 + kn, 12/2007
Laxius
**

Re: krytka v zadním nárazníku

Příspěvek od Laxius »

oKo píše:Nechci zakládat nové téma, snad to tady projde. Teď, když udeřily ty normální zimy, mi několikrát vypadla krytka otvoru pro tažné oko v zadním nárazníku. Při pokusu dát ji zpět tam ani nechtěla moc držet. Možná by vypadla i po trochu přísnějším pohledu. Máte někdo podobnou zkušenost?
Cau, mne vypadava uchytna dole v dverach kufra, za ktoru tie dvere treba chytit a zatvorit. Neviem ci je to zimou, alebo niecim inym, kazdopadne musim opatrne :)
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Odpovědět

Zpět na „i30 Karosérie“