Ahoj.
Předem bych se chtěl zeptat: Když otevřete pravé přední dveře (Spolujezdce), rosvítí se vám stropní lampička u spětného zrdcátka?
Myslím, že mi to dřív svítilo ale nejsem si jist.
Zakopaný pes bude někde ve špatné kostře.
1) Sám od sebe se mi zapíná zadní stěrač a při tom pak problikává kontrolka otevřených dveří.
2) Někdy točí starter motorem a auto nechytne. Musím otevřít a bouchnout již zmiňovanými dveřmi. Pak auto hned chytí.
Prostě kostra těch dveří je divná. Prolezl jsem celé auto a našel asi 4místa s kostrou. Vše čisté. I tak sem vše povolil a namazal. Také na těch dveřích přestalo svítit to poziční červenobílé světýlko.
Spínač dveří je ok. Protože, jsem ho prohazoval s levím a vše funguje. Navíc, zadní stropní světla se při otevření dveří rosvítí.
Tak jsem z toho jelen.
H1 - Zbláznila se elektrika
Moderátor: Moderátoři
H1 - Zbláznila se elektrika
Co nejde silou, jde ještě větší silou
- Reklama
Re: H1 - Zbláznila se elektrika
A ked zapnes klucik do predstartovnej polohy,nestahuje ti napatie? Necvakaju rele? Zober merak a zmeraj napatie na vystupoch(dverny spinac,na zasuvke,a pod.) Riesil som podobny problem na mojom C15,babral som sa s tym tri dni a nakoniec bol problem v +koncovke na baterke(kable zalisovane v olove) stacilo to olovo poriadne stisnut a zalisovat a hned vsetko fungovalo a priznaky tie iste: niekedy nenastartovalo,raz nesli hmlovky,raz vystrazne,atd.atd. Cize myslim,ze problem by mohol podobny aj u teba.
PS a to rozvecovanie stropneho pri otvoreni dveri sa predsa navoluje na prepinaci osvetlenia(zadny priestor:ON,OFF,Door,Mood) predny priestor(ON,OFF,DOOR)
PS a to rozvecovanie stropneho pri otvoreni dveri sa predsa navoluje na prepinaci osvetlenia(zadny priestor:ON,OFF,Door,Mood) predny priestor(ON,OFF,DOOR)
Ty kontakty na baterce zkusím. Na tuhle největší kostru jsem zapoměl. Mám novou baterku asi půl roku. Starter s motorem vrtí jak vsteklek.
Jinak tu lampičku zapnutou mám. Dveře u řidiče jí zapínají OK.
Ještě dodám, že to děla po projetí myčkou. Když auto za cca 5h jízdy proschne tak už vše OK.
Jinak tu lampičku zapnutou mám. Dveře u řidiče jí zapínají OK.
Ještě dodám, že to děla po projetí myčkou. Když auto za cca 5h jízdy proschne tak už vše OK.
Cez zimu sa to stava,tiez som umyl wapkou motor po zablatenom vylete a na druhy den som to nenastartoval(Citroen C15)
Bude to mít 100% souvislost s kostrou těch dveří. Už jsem proměřovl všechno možný. Ale není to jednoduchý. Kdyby stačilo tam jen přivézt novou kostru, ale musí to být jen kostra při otevřených dveřích. A Jaktože ten dveřní spínač dá kostru zadním lampičkám a ne té přední?
Když začne sam chodit ten zadní stěrač (jako cikllovač) tak problikává kontrolka otevřených dveří.
To je věc. Já se picnu. Musím počkat na teplo. Pak ,ale určitě vše vyschne a bude to potvora chodit správně.
Když začne sam chodit ten zadní stěrač (jako cikllovač) tak problikává kontrolka otevřených dveří.
To je věc. Já se picnu. Musím počkat na teplo. Pak ,ale určitě vše vyschne a bude to potvora chodit správně.