jakub.sampon píše:
ps:mrkni sem an video sem u toho chcal smíchy
http://auto.cafetime.cz/auto-svet/botic ... -to-pocit/
UKRADEN FORD FOCUS COMBI,POMOZTE PŘI PÁTRÁNÍ
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: UKRADEN FORD FOCUS COMBI,POMOCTE PŘI PÁTRÁNÍ
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Už jsme si vyměnili SZ.Teď jsem se díval,zda ji ještě dělá,ale asi ne.Má jiné aktivity.Ale třeba je ještě dělá nebo ti dá odkaz,komu výrobu předal.Tady máš tu firmu,která je dělala a kde jsem ji i kupoval.Hardcam píše:Borek za ni dal pred sedmi lety 3000Kc a je to prazska vyroba. Kontakt by Ti musel dat on, treba uz je ani nevyrabi...
http://www.tejral.cz/kontakt.php
Jakub-měl jsem tenkrát koupit 4ks.Měl bych perfektně zabezpečené auto a měští šmejdi fízlové,by tu svou neměli kam nazout. Video supr.
Teď jsem ještě objevil na jejich stránkách zmínku o kolobotce,ale odkaz nikam nevede,takže snad jen dotaz u jejich firmy. http://www.tejral.cz/profil.php
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
-
- *
díky moc ,psal jse mu mail tak snad se ozveBorek píše:Už jsme si vyměnili SZ.Teď jsem se díval,zda ji ještě dělá,ale asi ne.Má jiné aktivity.Ale třeba je ještě dělá nebo ti dá odkaz,komu výrobu předal.Tady máš tu firmu,která je dělala a kde jsem ji i kupoval.Hardcam píše:Borek za ni dal pred sedmi lety 3000Kc a je to prazska vyroba. Kontakt by Ti musel dat on, treba uz je ani nevyrabi...
http://www.tejral.cz/kontakt.php
Jakub-měl jsem tenkrát koupit 4ks.Měl bych perfektně zabezpečené auto a měští šmejdi fízlové,by tu svou neměli kam nazout. Video supr.
Teď jsem ještě objevil na jejich stránkách zmínku o kolobotce,ale odkaz nikam nevede,takže snad jen dotaz u jejich firmy. http://www.tejral.cz/profil.php
Jinak se podívej an tuhle foto
už vidim týpka jak před barákem ve 3 ráno řeže botičku jinak tohle bylo kdysi v tv že v americe je týpek který řeže botičky ,když ti ji dá policie.
//EDIT ===== TOHLE JE TAKY VOSTRÝ
//EDIT 2
nedávno tu někdo psal že nechápe jak mu mohli překonat origoš imoblilizér v autě odpověd je zde
http://auto.bazos.cz/inzerat/5206143/De ... eru-VW.php
taky jsem čuměl....
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
V tom inzerátu na dekodér imobil.je zábavná poznámka-určeno pro servisní účel. Už vidím toho pouličního servisáka.
Spaní mám dobré,ale myslím,že nějaký podobný šmejd s rozbrušovačkou u mého auta,by nestačil utéct.
Spaní mám dobré,ale myslím,že nějaký podobný šmejd s rozbrušovačkou u mého auta,by nestačil utéct.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- black_sheep
- Moderátor
borek chova ke svemu tiburonu vylozene matersky cit jakmile je v noci coupe v nebezpeci, tak nespi...
to ja to musim jistit jeste jinak, me by asi flexa nevzbudila... ani tank
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
-
- *
bud v klidu Neznám zloděje v čr co by mu stálo za to dělat večer hluk s rozbrušovačkou a hlavně by si ho každý všiml tak se nemá čeho bát Prostě mít botičku na autě je nejspíš v současné době nej zabezpečení odobně nevim jak by ho zloděj sundal aby nenadělal dost velký hluk......podle mě nemá ani 1%čechu bezpečnostní botičku na autě.....Borek píše:V tom inzerátu na dekodér imobil.je zábavná poznámka-určeno pro servisní účel. Už vidím toho pouličního servisáka.
Vem si že nikdy sem se nesetka ls tím že by nějakej zloděj překonal botičku Hlavní výhoda je že když zloděj uvidi botičku na tvým autě tak si radši vybere nějaký auto se kterým může odjet....
PS:taky sem se tomu zasmál "pouliční servisák feták"
-
- *
já ho chápu, já si chci za rok koupit bmw a mateřskou lásku k němu budu taky chovat,hlavně si ho dost dobře zabezpečit a už vím jak -)black_sheep píše:borek chova ke svemu tiburonu vylozene matersky cit jakmile je v noci coupe v nebezpeci, tak nespi...
-
- *
to BOrek: Mkrni se na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=E1U-HvDa ... r_embedded
tady máš dukaz že na botičky žádný zloděj nemá
tady máš dukaz že na botičky žádný zloděj nemá
No ked sa uz bavime o zabezpeceni, ja by som si dal ZEDER LOCK. Vyzera velmi dobre a je sice prekonatelny, ale zlodej si musi doniest komplet cely volant a cele by mu to trvalo do 1 hodiny kym by na aute mohol odist a to je uz sakra dlho.
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
-
- *
Laxius píše:No ked sa uz bavime o zabezpeceni, ja by som si dal ZEDER LOCK. Vyzera velmi dobre a je sice prekonatelny, ale zlodej si musi doniest komplet cely volant a cele by mu to trvalo do 1 hodiny kym by na aute mohol odist a to je uz sakra dlho.
ahoj zcela souhlasim ,taky byc hsi nechal na auto namontovat na 10000%zeder,ale háček je v tom že jsem z čech a tady bohužel nemaj pobočku a jinak ti závidim v tomhle že bydlíš na slovensku ,protože si to můžeš koupit a na českém trhu nic podobného neni
Ja to zatial nemam, kedze nie su nejak prachy, kupujeme byt, tak setrime, ale mama si kupila fabiuII, tak tam som jej to nahovoril hned, predsalen je to auto z koncernu a kradne sa ovela viac ako hyundaje. Niekde na forum som dal aj skusenost s montovanim a so zarukou ktoru nato dali, ta firma mala neuveritlne kladny pristup k zakaznikovi.jakub.sampon píše:Laxius píše:No ked sa uz bavime o zabezpeceni, ja by som si dal ZEDER LOCK. Vyzera velmi dobre a je sice prekonatelny, ale zlodej si musi doniest komplet cely volant a cele by mu to trvalo do 1 hodiny kym by na aute mohol odist a to je uz sakra dlho.
ahoj zcela souhlasim ,taky byc hsi nechal na auto namontovat na 10000%zeder,ale háček je v tom že jsem z čech a tady bohužel nemaj pobočku a jinak ti závidim v tomhle že bydlíš na slovensku ,protože si to můžeš koupit a na českém trhu nic podobného neni
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Ze sousedniho fora:
fakt by to chtelo opravit to POMOCTE (pomočte)M@C píše:Co mam pomocit?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- *
Hardcam píše:Ze sousedniho fora:
fakt by to chtelo opravit to POMOCTE (pomočte)M@C píše:Co mam pomocit?
že nějakej vožralej kryplík v tom vidi svuj mozek za to já nemohu slovo pomocte je od slova pomoc !!s c a ne z!
Re: UKRADEN FORD FOCUS COMBI,POMOZTE PŘI PÁTRÁNÍ
Takovy slovo ale neni... je jen pomozte
Btw, porad jsi ho nenasel?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- *
Re: UKRADEN FORD FOCUS COMBI,POMOZTE PŘI PÁTRÁNÍ
Hardcam píše:Takovy slovo ale neni... je jen pomozte
http://www.google.cz/search?q=pomocte&i ... =firefox-a