Opravy a renovace aut na Discovery
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Opravy a renovace aut na Discovery
Pokud tady už podobné téma funguje, omlouvám se za dublování, ale já ho nenašel
Kouká se někdo na Discovery channel na pořady typu: "Opravna vraků" (Overhaulin') s designérem Chipem Foosem nebo anglický "Rození obchodníci" ((Wheeler Dealers). Každý sice fungují na jiném principu a v odlišných technických (finančních) podmínkách, ale upřímně mě tyhle práce na autech fascinují. Občas na to kouknu a pak nevěřím svým očím. Overhaulin' je sice v americkém stylu, takže monstróznější, mnohem dražší projekty, hromada mechaniků a samá americká klasika. Ale ten anglický Wheeler Dealers má své kouzlo, i když je mnohem skromnější, ale dávají tam dohromady většinou klasická evropská a nám dobře známá auta od Brouka po Porsche nebo Bentley.
Kouká na to někdo a co na těch pořadech hodnotíte pozitivně x negativně? Máte nějaký oblíbený model, který tam opravovali? Vím, že tam Hyundai moc nefiguruje, ale je to Pokec
Kouká se někdo na Discovery channel na pořady typu: "Opravna vraků" (Overhaulin') s designérem Chipem Foosem nebo anglický "Rození obchodníci" ((Wheeler Dealers). Každý sice fungují na jiném principu a v odlišných technických (finančních) podmínkách, ale upřímně mě tyhle práce na autech fascinují. Občas na to kouknu a pak nevěřím svým očím. Overhaulin' je sice v americkém stylu, takže monstróznější, mnohem dražší projekty, hromada mechaniků a samá americká klasika. Ale ten anglický Wheeler Dealers má své kouzlo, i když je mnohem skromnější, ale dávají tam dohromady většinou klasická evropská a nám dobře známá auta od Brouka po Porsche nebo Bentley.
Kouká na to někdo a co na těch pořadech hodnotíte pozitivně x negativně? Máte nějaký oblíbený model, který tam opravovali? Vím, že tam Hyundai moc nefiguruje, ale je to Pokec
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opravy a renovace aut na Discovery
ja pozeravam Overhaulin. Wheeler Dealers neviem ani ze existuje
No tak Chip je frajer co sa tyka dizajnu je to sef Obcas ma ale zaskoci to ze do auta namontuju 7,5 l motor a s vykonom niekde okolo 550 koni Zbytocne velky objem na taky vykon. Ale zase zvuk to musi mat nadherny. Mne by mohli upravit Zetora
No tak Chip je frajer co sa tyka dizajnu je to sef Obcas ma ale zaskoci to ze do auta namontuju 7,5 l motor a s vykonom niekde okolo 550 koni Zbytocne velky objem na taky vykon. Ale zase zvuk to musi mat nadherny. Mne by mohli upravit Zetora
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Nj, to jsou Američani - objem ničím nenahradíš, ale tyhle káry nejsou lehký a navíc, oni si s tím stejně jen tak bublají na volnoběh a sem tam vytočí při rozjezdu na křižovatce nebo na sprintech.
Mě jsou právě sympatičtější ti Angličani, protože je to všechno mnohem skromnější a jednodušší, ale viditelně s láskou dělaný
Mě jsou právě sympatičtější ti Angličani, protože je to všechno mnohem skromnější a jednodušší, ale viditelně s láskou dělaný
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Když se budeš pořádně dívat po okolí, tak zjistíš, že jeden z Chipova A-Teamu jezdí v Tiburonu. Už jsem ho v několika dílech viděl stát u haly. A taky jeden Tiburon můžeš vidět v pořadu American Hot Rod, taky ho tam má nějaký mechanik.Gandalf píše:... Vím, že tam Hyundai moc nefiguruje, ale je to Pokec
Jinak Chipovu práci jsem mohl vidět na ostro, ale jen kola a byly perfektní (Vlastní je tady jedna cirkusová rodina na obytném přívěsu). Jinak, pokud můžu, Chipa sleduji pravidelně a zatím se nejvíce líbila ta přestavba toho zeleného auta (už nevím, co to bylo za typ) od zástupce šerifa, který měl tak hodně dětí.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Tak ten díl jsem viděl a taky se mi líbil. Mimochodem myslím, že měl vedle spousty dětí taky dost "dobrou" manželku
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
též sem viděl...Gandalf píše:Tak ten díl jsem viděl a taky se mi líbil. Mimochodem myslím, že měl vedle spousty dětí taky dost "dobrou" manželku
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
Mezi American Hot Rod a Foosem panuje velká konkurence.A dost si přetahují mechaniky.Většinou ty co odešli od Hot Rot končí u Foose.Tak jestli to není ten samýDavid PLEVA píše:Když se budeš pořádně dívat po okolí, tak zjistíš, že jeden z Chipova A-Teamu jezdí v Tiburonu. Už jsem ho v několika dílech viděl stát u haly. A taky jeden Tiburon můžeš vidět v pořadu American Hot Rod, taky ho tam má nějaký mechanik.Gandalf píše:... Vím, že tam Hyundai moc nefiguruje, ale je to Pokec
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
alítolág...alias bořiči mýtů
taky prča
taky prča
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Overhaulin sleduju , ale rozeni obchodnici me baví vice . Ted tam meli BMW M3 e36
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Je : i20 1.2, 2016
Též sleduju opravovnu,Chip je borec, nádherně umí malovat a vymazlit všechny káry do detailu. Dobrý je taky na Spektrumu ,, Mistři švindlu", a ještě dávali pár dílu na Discovery nebo Viasat jak předělávali ty Americký trucky, taky nádhera. A ještš boj o přežití, s tím borcem jak strčí skoro všechno do huby aby ukázal co se jíst