1. svoboda jednoho konci tam, kde zacina svoboda jinehopepan píše:uff...už se nebudu vyčerpávat.. zbytečná energie..
tringy..udělej tady z toho suchý forum..a pohoda
když něco nevám příznám to a nebojím se to napsat....když něco k něčemu mám..napíšu to..svoboda slova a písmenek..ale nikoho nesoudím..krom lidí,kteří pokládaj-rozuměj ojebou- lidi v inzerci.....ještě se to tady řeší pokud vím...
o pěstech? .prosím tě..moc si to vybarvuješ ..takovej ten přeháněc bych to popsal..ale nechám toho..každej je nějakej
sem rád,že je tady dost lidí,které respektuji...oni vědí...
hotovo...
pavle...kacej na to....
2. kecas, ted jsi tady vynasel soudy jak blazen
no, husty tema.. kdyz budu mluvit za sebe a naprimo - tak me ty pepanovi prispevky o galloperu rozesety po celem foru taky serou, a to ze uz fakt pohar pretekl. zezacatku sranda, ale uz to prehanis!
chces snad slyset to jaky jses chudacek? nebo co...? ze je hyundai mr*ka? jestli to druhe, tak nemas na hyundai klubu co delat a vis co mas delat. copak chodim zvracet na sony errcsson klub, kdyz se mi vysrali dva fungl novy telefony kazdy v hodnote 7.000 a zaruka byla splachnuta do hajzlu s tim ze jsem je vytopil?? ne. a mnoho dalsiho, nechci sem ale tahat cizi znacky aut (kvuli flame). takze co chces slyset?