i20 špinavý & umytý
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Fota našich i20
A ešte jedna.
foto ze srazu amalfiho a ferdishe , hodí se k tomuto tématu
foto ze srazu amalfiho a ferdishe , hodí se k tomuto tématu
- Přílohy
-
- P2060057.jpg (213.88 KiB) Zobrazeno 3393 x
i20, 1,2 Comfort, sleek silver,
- Reklama
Ta červená se liší od té mé jen SPZ. Mám ji stejně špinavou.
Ste chlapci mohli dat vediet, tych 5litrov benzinu by sa naslo ale asi by som Vam to tam kazil (hlavne vekovy priemer aut )Ferdish píše:Prikladám fotky z nášho "mikrozrazu" s Amalfim.
Mayq ja si na tebe vzpomel - vzdyt jsem jel od Bele pres Zilinu, ale nemam na tebe zadny kontakt, ale v lete planuju zase slovensko tak se domluvime - to bych chtel jet privozem - to by byli fotecky takze neves hlavu a domluvime se. A vekovy prumer by si alespon spravil mne se starsi auta libi ,vzdyt jsem je mel vzdy, tohle bylo moje prvni nove.mayq píše:Ste chlapci mohli dat vediet, tych 5litrov benzinu by sa naslo ale asi by som Vam to tam kazil (hlavne vekovy priemer aut )Ferdish píše:Prikladám fotky z nášho "mikrozrazu" s Amalfim.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Ten "mikrosraz" byl v Martinu?
Hyundai i20 1.4i 74kW Style, Ice Blue, od 21.12.2009, najeto 42000 km
Ano paneRubbs píše:Ten "mikrosraz" byl v Martinu?
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Amalfi,jsi to mohl aspoň umejt
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
To neni spina, to je tuning folie specialni za 10 litru. Vypada to aspon jako cool offroad.matysekul píše:Amalfi,jsi to mohl aspoň umejt
No ale vazne, pres tu zimu kdy je tepleho dne poskrovnu a clovek to ojede vapkou a samponkem, tak je to za par dni zase jako svina. No naschval bych chtel videt tvoje faro jak je krasne cistoucke.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Náhodou docela jo. Já teď moc nejezdím,snažím se držet doma. U nás je vcelku omrzlo a sucho. Naposled jsem myl asi před 14 dny a docela drží
Kdepak to prodávají tak draze? To je zlodějna!Amalfi píše:To neni spina, to je tuning folie specialni za 10 litru. Vypada to aspon jako cool offroad.
U nás to rozdávají silničáři zdarma.
Já bych ji docela bral. Už mám bahno od Pepana,ale furt to není vono.Kdybych dal fólii a na to teprve to bahno,to už bych byl správnej ofrouťák
Tak do Belej je najlepsie cez Zilinu... Niesom si isty ale ICQ by som tu mal mat, ale to je jedno Privozem?! Asi uz nie vsetkemu rozumiem.. Hlavu nevesam, prave naopak, ak by bol zaujem chcel by som zorganizovat na jar ked bude trosku teplejsie "vacsi" zraz tu u nas, mozno prehliadka mesta, presun na letisko , spanila jazda po okoli a posedenie v restike pri Birelli, zalezalo by od zaujmu a tak, ved uz sme co to posrazovali Ale to uz je do inej sekcie, tak to tu nebudem spamovat, ked pride cas a peniaze vsetko sa to tu objavi... Tak pekne pokracujte vo zvecnovani Vasich krasnych auticiek...Amalfi píše:Mayq ja si na tebe vzpomel - vzdyt jsem jel od Bele pres Zilinu, ale nemam na tebe zadny kontakt, ale v lete planuju zase slovensko tak se domluvime - to bych chtel jet privozem - to by byli fotecky takze neves hlavu a domluvime se. A vekovy prumer by si alespon spravil mne se starsi auta libi ,vzdyt jsem je mel vzdy, tohle bylo moje prvni nove.mayq píše:Ste chlapci mohli dat vediet, tych 5litrov benzinu by sa naslo ale asi by som Vam to tam kazil (hlavne vekovy priemer aut )Ferdish píše:Prikladám fotky z nášho "mikrozrazu" s Amalfim.
Ja jsem teda jeste od cervence (tj. od nakupu) nemylmatysekul píše:Naposled jsem myl asi před 14 dny a docela drží
Old: i20, 1.4 Style, Ice blue + modry interier (budiž mu země lehká)
New: Renault Megane Grandtour III GT220, 2.0 (162kW)
New: Renault Megane Grandtour III GT220, 2.0 (162kW)
Ani netušíš, jak jsi mě potěšil.
Já jsem už několikkrát myl, ale teď se nějak není čas dostat do myčky a doma to mrzne, takže také nic. Důležité ale je, že nejsem největší špindíra (jak jsem si myslel).
Já jsem už několikkrát myl, ale teď se nějak není čas dostat do myčky a doma to mrzne, takže také nic. Důležité ale je, že nejsem největší špindíra (jak jsem si myslel).