Hokej fans
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hokej fans
Tak jak je na tom Hclub? Jsou tu nejaci fandove hokeje?
Ja drzim vsechny pesti a me srdce patri Komete!! I kdyz jsem z Olmika a neucastnim se legendarnich vyjezdu, tak z dalky sleduju prave Brno a preju jim jen a jen to nejlepsi a uspech. Nemam s kym na hokej chodit
Ja drzim vsechny pesti a me srdce patri Komete!! I kdyz jsem z Olmika a neucastnim se legendarnich vyjezdu, tak z dalky sleduju prave Brno a preju jim jen a jen to nejlepsi a uspech. Nemam s kym na hokej chodit
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Reklama
Re: Hokej fans
Já už jsem krapet zfotrovatěl, ale samossebou jsem byl a jsem fanda Plzně.
Dokonce to letos i vypadá, že by se mohli i umístit, Straka to tady krapet oživil
Na hokeji už jsem teda dlouho nebyl, ikdyž mi tam známí tahají, ale asi někdy vyrazím.
Takže až si sem kometa pojede pro klepec, seženu lístky a můžeš dorazit
Teď jsem koukal, že do konce sezony už spolu hrát nebudou a kometa asi play off neovlivní, takže halt kdyžtak příští sezonu.
Dokonce to letos i vypadá, že by se mohli i umístit, Straka to tady krapet oživil
Na hokeji už jsem teda dlouho nebyl, ikdyž mi tam známí tahají, ale asi někdy vyrazím.
Takže až si sem kometa pojede pro klepec, seženu lístky a můžeš dorazit
Teď jsem koukal, že do konce sezony už spolu hrát nebudou a kometa asi play off neovlivní, takže halt kdyžtak příští sezonu.
Hyundai i30 1,6GDI r.v. 2013
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
právě jsem se vrátil z hokeje (samozřejmě jsme vyhráli) - jsem rád, že jsou tu také hokejoví fanoušci. Jinak já jsem fanoušek přerovských zubrů....MEO MEO MEO!
mysak 80: ja ted jen doufam, ze se Kometa udrzi a pristi sezonu to vezmou za jinej konec. maj na to.
K tem listkum - to je prave problem. Bych do toho Ronda rad jezdil, ale listek se neda koupit. Prave ta silena zakladna fanousku me fascinuje, to je neco uzasneho.
Plzen ma pekne naslaplo.
K tem listkum - to je prave problem. Bych do toho Ronda rad jezdil, ale listek se neda koupit. Prave ta silena zakladna fanousku me fascinuje, to je neco uzasneho.
Plzen ma pekne naslaplo.
i30 1.4 + kn, 12/2007
tady je to taky celkem slušně vyprodaný, když jsem já ještě chodíval do kotle, přišel jsem v pět před zimák, vystál frontu na lístek dal si pívo,
cígo a od půl šestý se hrálo. Íčko si myslím, že nemáš nárok před zápasem vstupenku sehnat. Sem tam tam vozím a pak vyzvedávám dcéééru a lidí je tam jako máku. Taky zimák má kapacitu asi osumapůltisíce a pod 8 je tam málokdy. Za mě tam bylo tak 6-7 max, když tady hrála sparta
cígo a od půl šestý se hrálo. Íčko si myslím, že nemáš nárok před zápasem vstupenku sehnat. Sem tam tam vozím a pak vyzvedávám dcéééru a lidí je tam jako máku. Taky zimák má kapacitu asi osumapůltisíce a pod 8 je tam málokdy. Za mě tam bylo tak 6-7 max, když tady hrála sparta
Hyundai i30 1,6GDI r.v. 2013
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ja jsem uz od mala fanousek Zlína, sice na stadion nejak casto nejezdim - neni tolik casu, ale na dobry hokej
sa rad potivu i v TV . Tak ze PSG Zlín
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Je : i20 1.2, 2016
zitra tam hraje kometa. nejdes?Lantra Luke píše:tak ja jsem uz od mala fanousek Zlína, sice na stadion nejak casto nejezdim - neni tolik casu, ale na dobry hokej
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty jo na to bych si cas udelalLantra Luke píše:ee nejdu nemam tolik casu
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas: ja koukam na hokej jen pod natlakem
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na buduci tyzden idem na svoj prvy hokejovy zapas, ale neni to kvoli tomu ze chcem, je v tom zena
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- black_sheep
- Moderátor
ja uz se nemuzu dockat olympiady
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Jelikož pocházím z Litvínova tak jedině HC Benzina Litvínov,ale už 10 let bydlím v Hradci Králové takže chodím na HC VCES Hradec Králové.
Accent 1,5 12V 65 kW/88 HP,1996