Délka garanční prohlídky

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Mr. HYUNDAI

Re: Délka garanční prohlídky

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Tema je vsak dlzka garancky - a tam teda trvam na tom, ze viac ako 2 - 2,5 hodiny v pripade ze som na mieste, cakat proste nebudem a bude to pre mna dovod na zmenu servisu
Tohle myslíš vážně? Nechtěl bych být Tvoje auto při prohlídce obsahující výměnu rozvoďáku.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Reklama

XMira

Příspěvek od XMira »

Mr. HYUNDAI píše:Tohle myslíš vážně? Nechtěl bych být Tvoje auto při prohlídce obsahující výměnu rozvoďáku.
Ajťáci bývaj hrozně nároční. Protože v IT se nic takového stát nemůže! Proto se posouvají vydání nových her o půl roku a proto se každý měsíc vydávají opravné balíčky. Konec konců, vtipů, srovnávajících IT a automobilový průmysl už tady bylo dost. A osobně si myslím, že management a plánování mají do jisté míry taky společný :D
Mexican: Chápu, co se snažíš říct, ale myslím si, že to, co popisuješ můžeš vyžadovat u Ferrari, ale né u :hyu: . Resp. můžeš i u :hyu: , ale pak asi budeš muset dost často měnit lokál. I když jsi zatím měl štěstí. :wink:
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Heh, to mi neco pripomina:

<onkel1> Z PHP a MySql teprv začínam. Mám doma knihu a za rok som do nej pozrel len raz. Celý systém z administráciu, užívatelmi a všetkým bych nedal ani keby čo teprv sem sa dočítal na záchode po druhú lekciu ... Tak fakt sorry ... ale učím sa a chcem sa naučit.
<misaw> za jak dlouho to budes umet? zitra by to už šlo?
:mrgreen:
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

Mr. HYUNDAI píše:
Tema je vsak dlzka garancky - a tam teda trvam na tom, ze viac ako 2 - 2,5 hodiny v pripade ze som na mieste, cakat proste nebudem a bude to pre mna dovod na zmenu servisu
Tohle myslíš vážně? Nechtěl bych být Tvoje auto při prohlídce obsahující výměnu rozvoďáku.
preco? narocnost vymeny rozvodaku je asi trochu ina.. ale ak mi povie "sefe, pridte si o dve hodiny" tak o tie dve hodiny pridem a ak to nebude, nastve ma to. Ak mi povie, ze to bude trvat 5-6, musim mu verit (co mi ine ostava) - na toto je ale forum, aby nejaky jouda zo servisu nenakecal nejakemu dobrakovi ze zakladne garancne ulohy nie je mozne stihnut do 2 hodin a pokojne mu vyuctuju hodin 5... v tom to je. bavili sme sa tu predsa o niecom inom ako je vymena rozvodov, to u vacsiny ludi uz zarucna (garancna) prehliadka nepokryje (mno teraz uz mozno ano, kedze je zaruka 5, na getza sa ale aplikuje 3 rocna)

BTW nemaj strach, moja plecka ma retaz, takze rozvodak riesit nebudes musiet. Servis menit nepotrebujem, v tom kam chodim som maximalne spokojny

Kazdi robi to coho uzivi. Mna to IT zivi v pohode a s terminmi nemame problemy. len pre info, kazda desatina percena nedostupnosti servra v mesiaci pod 99,3% sa plati penalizaciou 1000 Euro. To vas nauci dodrziavat terminy a takisto to vyzadovat od druhych, co je celkom logicke
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mr. HYUNDAI

Pokud si citaci svého příspěvku přečteš pořádně, tak zjistíš, že jsi napsal, že pokud by prohlídky trvala déle než 2 - 2,5 hodiny, tak změníš servis. To jsi napsal, na to jsem reagoval. A trvám na tom.

A pokud bychom tu měli řešit, že servis si naúčtuje víc než kolik je norma, tak má každý možnost si přehled časových norem na příjmu servisu vyžádat, slušný servis jej bez potíží vydá. Garantuji Ti, že žádný autorizovaný servis nenapálí časovou normu, protože je to důvod k okamžitému odebrání autorizace. A neautorizovaný se normami řídit nemusí, má smluvní ceny.
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

Mr. HYUNDAI ano pisal som garancka. Teda nie akutny servisny zasah - pocas takeho seriozny servis zapozicia auto za dobru cenu, ktora je nizsia ako limit poistky. A v tom pripade je mi uz jedno ze tam auto bude stat tolko, ako dlho mechanici potrebuju na odstranenie zavady

Vychadzam z Accenta a tam je prave myslim tych 2,5 hodiny a je asi zaujimave ze to za tych 2 a pol hodky stihnu (a to myslim menili aj chladicau kvapalinu). Znova zalezi na servise ale nebudem sa opakovat - to ze to neviete udrzat vy, neznamena to ze to nevedia udrzat ostatni. Ja ako nemusim vediet ci na aute pracuje borec jeden, alebo traja, je mi to jedno. Je mi jedno ak sa z tych troch budu dvaja vrtat v nose, chcem mat vsak auto hotove za dohodnuty cas. V pripade ze zisti servis nejaku zavaznu chybu ( u mna napr bolo treba menit lozisko), dohodli sme sa na casovom postupe. Jednoduche, rychle a obojstranne ohladulplne
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mr. HYUNDAI

Jeden o voze, druhý o koze ](*,)
gashtaan
*

Příspěvek od gashtaan »

Mexican píše:Kazdi robi to coho uzivi. Mna to IT zivi v pohode a s terminmi nemame problemy. len pre info, kazda desatina percena nedostupnosti servra v mesiaci pod 99,3% sa plati penalizaciou 1000 Euro. To vas nauci dodrziavat terminy a takisto to vyzadovat od druhych, co je celkom logicke
Ved to je 5 hodin bez penalizacii... mat u nas do mesiaca 5 hodin servery down, bol by z toho poriadny popic :)
Hyundai Getz Dynamic 1.4 16V, rv. 2008
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

gashtaan píše:
Mexican píše:Kazdi robi to coho uzivi. Mna to IT zivi v pohode a s terminmi nemame problemy. len pre info, kazda desatina percena nedostupnosti servra v mesiaci pod 99,3% sa plati penalizaciou 1000 Euro. To vas nauci dodrziavat terminy a takisto to vyzadovat od druhych, co je celkom logicke
Ved to je 5 hodin bez penalizacii... mat u nas do mesiaca 5 hodin servery down, bol by z toho poriadny popic :)
mno to musite mat servre v klastri a popic nebude :-)
Hujer

Příspěvek od Hujer »

Mexican píše:Pracoval som dva roky v hoteli a tak mi prosim nerozpravaj o niecom v com evidentne plavas. Hotel (a teraz myslim hotel, nie nejaku kuticu na chorvatskej plazi) ti drzi izbu a podla podmienok (vacsinou do 17.00h toho vecera) sa da rezervacia zrusit bez akychkolvek penalizacii. Osobne by mi to nevadilo urobit aj u servisu a ak tak citam tak to tomu vasmu servisu len pomohlo

Tak nevim kde si ty pracoval!Ale ani neumis cist co druhej pise!Ja psal ze jsem platil do predu zalohu!o nejakej storno poplatkach sem se nebavil!Rozhodne v tom neplavu neboj!A do nejake kuci v chorvacku by me nedostali ani heverem,neboj!Jezdim do hotelu co maji 4 hvezdy a vic!Jen jednou sem byl v Italii v jednom co mel 3,ale tomu by se nase nemohli ani se 4 do prdele podivat!Jo vlastne jsem zapomel,ze na vode nekdy spim taky pod sirakem,a kolikrat to nema ani hvezdicku! :mrgreen: Ty o oprave aut vis tak mozna to ze to ma 4 kola a ze se z toho vypusti olej,vid?Zij si v tom svem virtualnim svete dal a nebo se vrat do reality!Jinak by si tu neplacal hovadiny!Jinak ti Mr.Hyundai potvrdi ze odvest zakaznika a nebo si prijet pro auto atd.je bezna zalezitost,kterou kdyz nekdo chce tak se mu dostane!To neni nejakej nadstandart!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

Hujer jou, ja v tom svojom virtualnom svete zit ostanem, pretoze ak je realita taka ako popisujes, tak good luck.. diskutujeme tu o dlzke garancej prehliadky a nie o GO nejakeho vylietaneho veteranu. Vsetko sa zacalo tym, ze si evidentne nepochopil temu, ale okay nechame to. Ja budem chodit nadalej do svojho osvedceneho servisu po dohode presne na cas a ty sa mozes pasovat s 8 autami rano o osmej

BTW skutocne ZIADNY normalny 4* na svete neberie zalohu, dava sa k dispozicii cislo kreditnej karty ktora sluzi ako istina v pripade ktory som popisoval (ze host nezrusi svoju rezervaciu do XY hod vecer ocakavaneho prijazdu

BTW 2 - moj byvaly zamestnavatel: http://www.ichotelsgroup.com/h/d/cp/1/e ... rchresults
Hujer

Příspěvek od Hujer »

Mr. HYUNDAI píše:Jeden o voze, druhý o koze ](*,)
Stepane nema cenu se o tom bavit!My dva vime sve!
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

To je zvlastni, vetsina hotelu, ve kterych jsem kdy byl, byla 4* a pokazde jsem musel platit zalohu, od 50 do 100EUR. Zrejme je nekde chyba...

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hujer

Příspěvek od Hujer »

Hardcam píše:To je zvlastni, vetsina hotelu, ve kterych jsem kdy byl, byla 4* a pokazde jsem musel platit zalohu, od 50 do 100EUR. Zrejme je nekde chyba...
To je divny ze po nas chtej zalohu! :-k Pri mem poslednim ubytovani(byl to Sporthotel Zaton na Sumave ktery ma 4 hvezdy)po me zase chteli zalohu byt simbolickych 1000kc,ale chteli!Ale asi jezdime Harde do nejakych socialnich ubytoven na brezich slapske prehrady, kde po nas chtej zalohu! :mrgreen: I po 3 navsteve po me chtej zalohu a to uz me musej znat!
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Platit zalohu v ubytovne je teda docela streleny :mrgreen: asi se na Tebe vzdycky tesej, tak si Tvuj prijezd pojisti tou zalohou :mrgreen:

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Odpovědět

Zpět na „GETZ“