Tuňátka Coupe

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

Kyrglik píše:
black_sheep píše:paneboze, co ty smradlavy "ryby" nevymyslej :lol: takovy krasny auto, vzdyt i nabourany by bylo hezci :roll:
Krásný auto, je to 4očko,viď???Taky si myslím a hlavně ho mám :P Ale nabouraný by nebylo hezčí :roll:
tim jsem chtel s nadsazkou rict ze to auto je krasny jak je a takovy upravy ho akorat kazej :lol:
Reklama

Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

B.S.: jsem rád, že tady má někdo podobný názor na tuning jako já :wink:
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

Tiburon_FX píše:B.S.: jsem rád, že tady má někdo podobný názor na tuning jako já :wink:
napodobne :lol: :wink: nekteri lidi me za to nemaj radi, nevim co je tak s*re na mym nazoru :lol: :lol: ale jsou mi fakt volny..

trosku mi to pripomina pelisky.. "to muselo dat prace, pritom takova blbost!" ikdyz tam to melo mozna primo opacnej vyznam, pro rejpaly.. :lol:
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

black_sheep píše:
Tiburon_FX píše:B.S.: jsem rád, že tady má někdo podobný názor na tuning jako já :wink:
napodobne :lol: :wink: nekteri lidi me za to nemaj radi, nevim co je tak s*re na mym nazoru :lol: :lol: ale jsou mi fakt volny..

trosku mi to pripomina pelisky.. "to muselo dat prace, pritom takova blbost!" ikdyz tam to melo mozna primo opacnej vyznam, pro rejpaly.. :lol:
Ale vždyť já píšu pořád že moje autí nemá tunning...6e se mi líbí tak jak je a nehodlám ho dělat na Lambo :shock: Taky nejsem žádnej tunner....Někumu se to líbí ea někomu ne...Je to jen věc názoru :idea:
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Problém je, že si tady někteří z vás pořád dokola pletou "tuning" a "styling" :!:
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

to je fakt, takže mi předevšim vadí "Styling" :wink:
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

No při stylingu to chce mít trošku soudnosti a hlavně vkusu....asi největší humus, co jsem kdy viděl je tohle:Obrázek[/img]
No a kdyby to někdo z vás chtěl, tak ten dotyčnej to už (cca rok) prodává, nejdřív za to chtěl tušim 190000Kč, teť už "jen" 150000 :D
Obrázek
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Mě osobně se (z těch brutálnějších) asi nejvíc líbí tohle:
Obrázek
jinak ale spíš zastávam názor, že míň je někdy víc a proto se držim jasnýho postupu...kola, fólie, lak, snížit a dost (co se stylingu týče) :D ....asi takhle
Obrázek
Obrázek
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Petr HC: ten modrej je Tvuj? jestli jo, tak u me zatim vede..moc krasnej...hlavne kola, tyhle fakt delaj auto..limcovy se na to nehodej a moc paprsku taky ne, jak tady uz nekdo ma.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Petr HC: to oranžový jsem tady už jednou řešili, je to tyfus největší, u toho červenýho se mi nelíbí ten přední nárazník a černá haupna, a u toho modrýho, my ty kola přijdou moc velký, myslim že optimál na coupé jsou 16tky...toť můj názohr...
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Ne ne, já mam stříbrnou potvoru viz. https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 7a991aa029

teď tam man navíc folie, pruh na předním skle + nějaký drobnosti, až bude čas tak tak zas hodim nějakou fotečku, ale pořád je co dělat :D
Obrázek
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Tiburon_FX píše:Petr HC: to oranžový jsem tady už jednou řešili, je to tyfus největší, u toho červenýho se mi nelíbí ten přední nárazník a černá haupna, a u toho modrýho, my ty kola přijdou moc velký, myslim že optimál na coupé jsou 16tky...toť můj názohr...
No já ti nevim, je to každopádně věc názoru...já mam na Coupe 17" a co se optickýho dojmu týče, tak by to sneslo klidně 18"....jenom nevim, kde bych s tim potom jezdil :D
Náhodou to oranžový (kdyby se ukopnul ten přední nárazník, servali samolepky, uřízlo křídlo, kola dali do sběru a vyměnily za 13 palcový plecháče) by nebylo až tak hrozný, ne? :D
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

13 plecháče, to by mělo pak výborný zrychlení :lol: no upřímě jedinej styling co uznávám je přímo od výrobce, tam je vše spočítáné....toť můj favorit - F2 Evolution :wink:
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

.
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

..