tim jsem chtel s nadsazkou rict ze to auto je krasny jak je a takovy upravy ho akorat kazejKyrglik píše:Krásný auto, je to 4očko,viď???Taky si myslím a hlavně ho mám Ale nabouraný by nebylo hezčíblack_sheep píše:paneboze, co ty smradlavy "ryby" nevymyslej takovy krasny auto, vzdyt i nabourany by bylo hezci
Tuňátka Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
napodobne nekteri lidi me za to nemaj radi, nevim co je tak s*re na mym nazoru ale jsou mi fakt volny..Tiburon_FX píše:B.S.: jsem rád, že tady má někdo podobný názor na tuning jako já
trosku mi to pripomina pelisky.. "to muselo dat prace, pritom takova blbost!" ikdyz tam to melo mozna primo opacnej vyznam, pro rejpaly..
Ale vždyť já píšu pořád že moje autí nemá tunning...6e se mi líbí tak jak je a nehodlám ho dělat na Lambo Taky nejsem žádnej tunner....Někumu se to líbí ea někomu ne...Je to jen věc názorublack_sheep píše:napodobne nekteri lidi me za to nemaj radi, nevim co je tak s*re na mym nazoru ale jsou mi fakt volny..Tiburon_FX píše:B.S.: jsem rád, že tady má někdo podobný názor na tuning jako já
trosku mi to pripomina pelisky.. "to muselo dat prace, pritom takova blbost!" ikdyz tam to melo mozna primo opacnej vyznam, pro rejpaly..
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Petr HC: ten modrej je Tvuj? jestli jo, tak u me zatim vede..moc krasnej...hlavne kola, tyhle fakt delaj auto..limcovy se na to nehodej a moc paprsku taky ne, jak tady uz nekdo ma.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Petr HC: to oranžový jsem tady už jednou řešili, je to tyfus největší, u toho červenýho se mi nelíbí ten přední nárazník a černá haupna, a u toho modrýho, my ty kola přijdou moc velký, myslim že optimál na coupé jsou 16tky...toť můj názohr...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Ne ne, já mam stříbrnou potvoru viz. https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 7a991aa029
teď tam man navíc folie, pruh na předním skle + nějaký drobnosti, až bude čas tak tak zas hodim nějakou fotečku, ale pořád je co dělat
teď tam man navíc folie, pruh na předním skle + nějaký drobnosti, až bude čas tak tak zas hodim nějakou fotečku, ale pořád je co dělat
No já ti nevim, je to každopádně věc názoru...já mam na Coupe 17" a co se optickýho dojmu týče, tak by to sneslo klidně 18"....jenom nevim, kde bych s tim potom jezdilTiburon_FX píše:Petr HC: to oranžový jsem tady už jednou řešili, je to tyfus největší, u toho červenýho se mi nelíbí ten přední nárazník a černá haupna, a u toho modrýho, my ty kola přijdou moc velký, myslim že optimál na coupé jsou 16tky...toť můj názohr...
Náhodou to oranžový (kdyby se ukopnul ten přední nárazník, servali samolepky, uřízlo křídlo, kola dali do sběru a vyměnily za 13 palcový plecháče) by nebylo až tak hrozný, ne?
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele: