Čím to může být?
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- valach
- **
- Kontaktovat uživatele:
Čím to může být?
Včera jsem jel po dálnici do Olomouce a jak jsem překročil 140km tak auto ztratilo výkon a začal mi poskakovat otáčkoměr. Po chvilce to zase jelo ale jak jsem překročil tu rychlost tak znovu. Jak jsem jel domů tak jsem natankoval u lukoilu 98-ku a zdá se být klid. Uvidím dnes, jedu zase. Může to být benzínem? Pokud ano mám raději vyměnit i palivový filtr? Pokud máte nějakou radu tak sem s ní, děkuju Jinak než to začalo zlobit tak nebylo moc aut co nás předjelo, do 180 v poho. Ale mám ještě zimní kola tak to není ono. Už ať ta zima skončí
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
- Reklama
Re: Čím to může být?
Já jel včera jenom 63, jenže bylo to v obci a stáli tam fízlové s laserem....
valach píše:Včera jsem jel po dálnici do Olomouce a jak jsem překročil 140km tak auto ztratilo výkon a začal mi poskakovat otáčkoměr. Po chvilce to zase jelo ale jak jsem překročil tu rychlost tak znovu. Jak jsem jel domů tak jsem natankoval u lukoilu 98-ku a zdá se být klid. Uvidím dnes, jedu zase. Může to být benzínem? Pokud ano mám raději vyměnit i palivový filtr? Pokud máte nějakou radu tak sem s ní, děkuju Jinak než to začalo zlobit tak nebylo moc aut co nás předjelo, do 180 v poho. Ale mám ještě zimní kola tak to není ono. Už ať ta zima skončí