Pokuty
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Pokuty
Prostě Tě natáhl.Bločky a pokutu Ti musí vypsat na částku,kterou jsi zaplatil. Že ti vyhrožuje sebráním ŘP,to bych si líbit nenechal a před svědky bych mu vyhrožoval inspekcí. Musí Ti vypsat složenku,nebo to nechat do správního řízení,pokud s pokutou nesouhlasíš.Jenže to by neměl 20 ojro do kapsy Můžeš si stěžovat,ale jen pokud to není tvrzení proti tvrzení...
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
- Reklama
Pojdem si ho zajtra preklepnut.
A minimalne sa postazujem na ten pristup.
A minimalne sa postazujem na ten pristup.
Hyundai Accent 1,5 White
Muzes to zkusit, jenze z vlastni zkusenosti vim, ze ze dvou policajtu v hlidce se jich razem stane 7 jen proto, aby byli v presile - ze se jich vejde do Fabie jen 5 ale nikoho nezajimalo...pokud Ti bylo neco podezrele, nemel jsi nic delat.
Takhle jsme se jednou s frajerema hadali o jinem problemu (nelibil se jim ostrejsi prujezd zatackou v obci - cca 30km/h a kvileli brzdy - za to nam chteli dat nejaky ohrozovani ci co) , az doslo na protokol, kam jsme napsali, ze z jednoho policisty je citit alkohol (nebyl). On by se totiz musel okamzite dostavit na odber krve. V tu ranu to frajer rozthal a nechali nas jet.
Takhle jsme se jednou s frajerema hadali o jinem problemu (nelibil se jim ostrejsi prujezd zatackou v obci - cca 30km/h a kvileli brzdy - za to nam chteli dat nejaky ohrozovani ci co) , az doslo na protokol, kam jsme napsali, ze z jednoho policisty je citit alkohol (nebyl). On by se totiz musel okamzite dostavit na odber krve. V tu ranu to frajer rozthal a nechali nas jet.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Šikovní panáčci , díky za raduHardcam píše:az doslo na protokol, kam jsme napsali, ze z jednoho policisty je citit alkohol (nebyl).
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
- Accentdevil
Kamarad dostal pokutu:
Policajti ho zastavili z duvodu, ze udajne neblikal na kruhaci, kdyz si dupl a rikal ze blikal, tak policajt uz sel po povine vybave, daval dychnout, nic nenasli. Pri odchodu do auta si vsimli stare prosle dalnicni znamky nalepene na celnim skle a dostal za 200,-.
Jinak vubec jsem netusil, ze nemuzes vozit na skle dalnicni znamku starou, ale pry je to pravda, docela jsem se smal, ale je to prej tak...
Policajti jsou vazne hajzlici nejaci...kamaradova pokuta mi pripomela moji pokutu jak ze me delali blbce a musel jsem behat abych se zadejchal nic nenasli a stejne si nasli zasterku co jsem mel v kufru...bum za 500,-
Policajti ho zastavili z duvodu, ze udajne neblikal na kruhaci, kdyz si dupl a rikal ze blikal, tak policajt uz sel po povine vybave, daval dychnout, nic nenasli. Pri odchodu do auta si vsimli stare prosle dalnicni znamky nalepene na celnim skle a dostal za 200,-.
Jinak vubec jsem netusil, ze nemuzes vozit na skle dalnicni znamku starou, ale pry je to pravda, docela jsem se smal, ale je to prej tak...
Policajti jsou vazne hajzlici nejaci...kamaradova pokuta mi pripomela moji pokutu jak ze me delali blbce a musel jsem behat abych se zadejchal nic nenasli a stejne si nasli zasterku co jsem mel v kufru...bum za 500,-
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
Bylo:
Škoda Favorit
V.a.l.i.5@seznam.cz
Doporučujem prečítať si novú vyhlášku.
Už sme ju tu po kúskoch lúskali, ale suma sumárum, čo si pamätám ako najdôležitejšie:
Na okne nič okrem platných známok
GSP nesmie byť na skle upevnená prícucníkom
Za zásahy do podskupín je to o techničák (napr.tuning svetiel)
Neschválená výbava- techničák( napr. použitie modrých svetielok na aute..)
Je tam toho dosť.. toto je len ten TOP.
Už sme ju tu po kúskoch lúskali, ale suma sumárum, čo si pamätám ako najdôležitejšie:
Na okne nič okrem platných známok
GSP nesmie byť na skle upevnená prícucníkom
Za zásahy do podskupín je to o techničák (napr.tuning svetiel)
Neschválená výbava- techničák( napr. použitie modrých svetielok na aute..)
Je tam toho dosť.. toto je len ten TOP.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- Accentdevil
Mam tam policejni logo, sundavat ho nechci
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
V.a.l.i.5@seznam.cz
Bylo:
Škoda Favorit
V.a.l.i.5@seznam.cz
nechaj si
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Já jsem bohužel včera přišel o papíry má tady s tím taky někdo zkušenosti?
Myslim, ze tady na klubu nejsi jedinej...
kamarad taky prisel o papiry...to byla docela vesela historka, kdy rok jezdil bez papiru, aniz by o tom vedel, policajti ho normalne staveli, ale nikdy ho nelustrovali pres ridicak, jen pres obcanku...no a dopis od uradu mu nikdy neprisel, protoze ma bydliste hlaseny jinde nez se prebyva.
Zhruba v polovine uplynuly doby si muzes zazadat o prominuti zbytku doby (ale nesmi to byt myslim za nejzavaznejsi prestupky - napr. chlast). Pokud nic neprovedes, vyhovi Ti. Da se z toho i vykoupit, alespon nekde a samozrejme ne legalne, cca 30k a musis mit znamosti.
kamarad taky prisel o papiry...to byla docela vesela historka, kdy rok jezdil bez papiru, aniz by o tom vedel, policajti ho normalne staveli, ale nikdy ho nelustrovali pres ridicak, jen pres obcanku...no a dopis od uradu mu nikdy neprisel, protoze ma bydliste hlaseny jinde nez se prebyva.
Zhruba v polovine uplynuly doby si muzes zazadat o prominuti zbytku doby (ale nesmi to byt myslim za nejzavaznejsi prestupky - napr. chlast). Pokud nic neprovedes, vyhovi Ti. Da se z toho i vykoupit, alespon nekde a samozrejme ne legalne, cca 30k a musis mit znamosti.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Za co to bylop.esu píše:Já jsem bohužel včera přišel o papíry má tady s tím taky někdo zkušenosti?
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Nerad o tom mluvim,ale včera sem se bohužel pohádal se všema co se dalo.Večer sem se sbalil od přítelkyne a chtěl jsem si jet jenom trochu vyprázdnit hlavu kousek na benzínu. K mýmu neštětstí sem prostě zapoměl jak sem byl mimo že sem něco vypil. Nadejchal sem 0,7 promile.Papíry mi vzali auto sem nechal ve městě a šel domů. Moje chyba,který strašně lituju a ted na ní pěkně doplatim,hlavně v práci. Nechal sem se prostě vykolejit a nezvládl to. Policajt s kterym se znam tak mi řikal,byl jinak u toho se mnou když mě chytli..tak že za půl roku mě papíry daj a na magistrátu se mam přimluvit ,že mě to mrzí ,atd..(polehčující okolnosti) prostě v můj prospěch. Pokuta řikal ,že by neměla přesáhnout 20tis. prej.No prostě den se nemohl posrat víc,moje blbost...Udělal jsem to poprvé a naposled.Poučilo mě to dostatečně.
Jinak auto teda prozatím prodávám a ušetřím do tý doby než budu mít papíry zpět na GK
Toto už neplatí, navigace na skle je u vás už zase povolená, jen nesmí zasahovat do zorného pole řidiče. Viz tady.alarm píše:… GSP nesmie byť na skle upevnená prícucníkom …
Hyundai i20 1.4i 74kW Style, Ice Blue, od 21.12.2009, najeto 42000 km