Tuňátka Coupe

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

Jirka

Příspěvek od Jirka »

Petr HC píše:Jediný co se zhorší je ta zmiňovaná životnost čepů atd. To je každýho věc jestli volí lepší jízdní vlastnosti za cenu častější výměny některých dílů nebo to nechá v sérii. Ale z vlastní zkušenosti musim říct, že ta změna je dost razantní. Nevim jak vy, ale já od sportovně pojatého auta čekám, že tak bude nejen vypadat, ale že se tak na silnici bude i chovat.
Já se s tebou nechci hádat, vždyť tam taky mám větší kola..
Asi to bude tou hmotností kola, nerad bych lhal, ale psalo se to na netu kde prodávali elektrony... Zkusím to najít :wink:
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
Reklama

Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Jirka: V pohodě. Pokus se to najít, samotnýho by mě to celkem zajímalo. Jen mi to přijde jako nesmysl (když se nad tim zamyslim). Proč potom třeba WRCčka nejezděj na 13" kolech?
Obrázek
Jirka

Příspěvek od Jirka »

Petr HC píše:Jirka: V pohodě. Pokus se to najít, samotnýho by mě to celkem zajímalo. Jen mi to přijde jako nesmysl (když se nad tim zamyslim). Proč potom třeba WRCčka nejezděj na 13" kolech?
Protože to zas hůř sedí.. hledám zatím marně
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Jirka: :...no na tom asi něco bude :oops: :D
No podle mě jediný co tam může hrát roly (při dodržení rozměrů pneu) je ta váha.
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

ono taky dost záleží na tom po jakejch silnicích jezdíš, tady v praze jsou na totál, všude díry, kostky atd...proto to nemá smysl kupovat vetší kola a úzkoprofily...nicméně se obávám že netrpěj jenom čepy a silentbloky...a jsou věci co se fakt špatně měněj....nicméně je pravda že sportovní vlastnosti na 15 tkách 205/50 fakt nic moc...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Tiburon: No potom už zbejvá jen zkouknout Annonci a koupit "zásadní náhradní díl" ...jiný auto :D ....samozřejmě vtip :D
No chvilku mi něco povídej o kvalitě silnic, jsem ze Severních Čech a věř mi že Praha je proti tomu co je tady zlatá :(
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

tak to si nedovedu představit jak tam na těch 17tkach existuješ, to musíš pak kličkovat jak s monopostem, a ostatní si myslej že zahřejváš kola před závodem :D jako fakt když si vzpomenu jaký to byly "Rány" a to i potom co sem nechal měnit silenbloky, proto budu radši zatáčky projíždět jak na motorovym člunu...a jak dlouho už na nich jezdíš?
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Tiburon_FX píše:tak to si nedovedu představit jak tam na těch 17tkach existuješ, to musíš pak kličkovat jak s monopostem, a ostatní si myslej že zahřejváš kola před závodem :D jako fakt když si vzpomenu jaký to byly "Rány" a to i potom co sem nechal měnit silenbloky, proto budu radši zatáčky projíždět jak na motorovym člunu...a jak dlouho už na nich jezdíš?
No tuhle otázku jsem nechtěl slyšet :D ...asi měsíc no :roll: , ale čekal jsem, že to bude horší, no ale slalom to je, to není pochyb. :twisted:
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

No tak to ti přeju hodně štěstí! já sem měl jenom širší ráfek a užší gumu a jak to dopadlo....třeba budeš mít kliku, já jsem s tim jezdil cca třičtvrtě roku...
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

no jak jsem to tak procetl tak musim souhlasit s tibym, az na tu nemeckou spesl verzi, ty sedacky jsou docela osklivy a palubka bez komentare, jak vietnamci :lol: videl jsem lepci specialni edice pro NDR :twisted:
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

té věc fkusu, moc mě dneska netoč pazdráte :lol: :twisted: já ti dám větnamce, akorát žárlíš, páč scoupé žádný limitovaný edice z fabriky nedělaly :wink:
Farmář

Příspěvek od Farmář »

Petr HC píše:Proč potom třeba WRCčka nejezděj na 13" kolech?
páč nemusijou předjíždět šaliny Obrázek
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Petr HC píše:.....Ne ne, já mam stříbrnou potvoru viz. https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 7a991aa029

teď tam man navíc folie, pruh na předním skle + nějaký drobnosti, až bude čas tak tak zas hodim nějakou fotečku, ale pořád je co dělat :D
Petr HC: pěkná "leštěnka" a podle mě s citem zkrášlená
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

Tiburon_FX píše:té věc fkusu, moc mě dneska netoč pazdráte :lol: :twisted: já ti dám větnamce, akorát žárlíš, páč scoupé žádný limitovaný edice z fabriky nedělaly :wink:
ne-e zarlivost ne.. :lol: teda, urcite ne na ten hnusnej plast :wink: :lol: specialni edice mozna.. ale kus plastu.. brr :P
Odpovědět

Zpět na „Fotky & Videa“