Ty brdo!!! To je napadblack_sheep píše:ale takovej cervenej accentik v cabriu... no nekup toFelotron píše:Toz hlavne ze nulitlastrecha z Accentika
Meteoo
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Prej kamarád, prej bourák....... FMEJD FMEJDOFSKEJ TO JE!black_sheep píše:Felotron píše:....ale takovej cervenej accentik v cabriu... no nekup to
Já ti přeju, aby vám ti ta tvá kárka hezky jezdila, olej a benzin nežrala a jen radost sa z ní měl.
Na srazu si to proberem, FYČÁKU FYČÁCKEJ......
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
MB: žádný fouky fouk, trochu slunka - docela to po ránu jde!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
JJ ivan míti pravda, tvoje příspěvky a hlášky se smajlama číst je fakt peckaa-u to boleloivan píše:Teda Farmáři ty jsi v ráži!!!! Jakmile vidím tvý smajlíkyFarmář píše:Třebíčkof podvečer... všecho pučí a nalejvá se... a mě nikdo nepučí a ani nenaleje ...hmm
a tvoje hlášky hned mi je líp!!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Když máš noc tak asi svítit slunko nebude RastíkuRasty píše:Hradec Králové: čistá obloha, teplýčko, ale šílená tma
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
no jak se to vezme. Svítí mi slunce do okna, ale bohužel jen to el. pouličníJouda píše:Když máš noc tak asi svítit slunko nebude RastíkuRasty píše:Hradec Králové: čistá obloha, teplýčko, ale šílená tma
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94