ventilator v kabine - na polohe jedna uz zacal trochu hucat - premazali toadam221 píše:Caf, co si mal na opravu?
slabsi pritlak stieracov - vymenene struny
vrzgajuci vyduch klimatizacie pri spolujazdcovi - opravene
Moderátoři: Martun, Moderátoři
ventilator v kabine - na polohe jedna uz zacal trochu hucat - premazali toadam221 píše:Caf, co si mal na opravu?
aj ja sa pripajam ku gratulacii, hlavne nech sluzi a bez nehod.xwing píše:Práve som sa prehupol do ďalšej kategórie
Když jsem auto přebíral, mělo 10 km...takže se buď taky nemohli s autem trefit na loď a nebo se na prodejně voziliMartun píše:Jó to bylo pěkný, takovejhle počet km!
Když jsem kupoval auto mělo najeto 12km (na prodejně jsem viděl jiný i se 4km, takže s tím mojím se nemohli asi trefit na loď! ) tenkrát jsem sledoval každej km jak to narůstalo! Teď bych zas chťel aby tolik nepřibejvaly!
Martun cez prahu sa jazdi 100vkou?Martun píše:Další KM který stálo zato to vyfotit.
Foceno mobilem dnes při jízdě Prahou.
Martin Korpel píše:Martun cez prahu sa jazdi 100vkou?Martun píše:Další KM který stálo zato to vyfotit.
Foceno mobilem dnes při jízdě Prahou.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |