Yurii píše:Kurňa lidi to vypadá, že všici budete řešit státnice, děti nebo práci? Kdo tam jako pojede? Já, Josef, Hujer a Korálek?
Ne že by se mi tahle kombinace nelíbila, ale přecejnom by to chtělo trochu víc lidí
Já můžu Už mám po státnicích (asi 30 let ) a děti vídávám vždy když beru důchod
Tak to já tedy nevím. Státnici nemám, důchod ještě taky ne, děti vídám taky jen občas a v práci si musím brát na všechno volno, protože dle zákona schválnosti mně vždycky vyjdou směny.
A výsledek předchzího plácání?
No asi přijedu!
Netýká se to jenom tohoto srazu ale třeba i Moravy.
Myslím si že nejenom já ale i Rade,David Pleva a vůbec všichni skalní příznivci by měli určitě radost když by se povedlo aby se na srazu sjela celá výrobní řada
Od těch nejstarších až po ty nejnovější. Je to reálné a jsme opravdu fandové značky co se na tomto dohodnou a uskuteční to??
tak jestli sem se uplne nestratil a nasel vsechno tak pro jistotu. je to teda 4-6.6.2010 v Chrastanech???
znam to tam docela dobre, kdysi se tam delali sprynty kazdy ctvrtek a nedeli, byl sem tam skoro porat, ale to sem jeste bydlel v praze
My by sme dorazili radi tiež, ešte mám dotaz, bude tam mať naša dcérka vrstevníkov okolo jedného roku? Výrobnú sadu doplníme o Lantričku Combi. Ešte sme si všimli, že cena polpenzie nie je tak drahá. Tak aby sme veľmi netrhali partu, bude mať niekto polpenziu? Možno ideálne by bolo mať buď všetci alebo nikto, ale toto je asi horšie zosynchronizovať...