Blow-Off
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Re: Blow-Off
mimochodem Rave, já se teď užírám, páč na netu je jedno 200SX který se mi na první pohled hrozně líbí a je i za fajn cenu
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- Reklama
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
jsou i nejake nastavitelne kopie ale co se tyka technickeho zpracovani je to smejd.Ja doporucuju z vlastni zkusenosti bidrin mkIV.Bidrina znam i osobne(dobre se snim pije ) a neni problem kdyztak vymenit pruzinu za silnejsi ci slabsi.U 200sx sem ho nepouzival protoze nebylo mozne jej sestelovat na stabilni tlak 1,4 -1,5bar.Do tlaku 1,2 byl supr i cenove-JxD- píše:no to neboj, to bych právě chtěl origo HKS, zvlášť jestli ta kopie ani není nastavitelná...Rave píše: ale kup si original protoze ta kopie upouští
aj em Miris.Aj em madrfakr mekanik
No já mám od rysavyho teď nějakou kopii Greddy, ale teda nevim jestli to je tím nízkym tlakem, ale zvuk jsem si představoval jinej
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
tohle sx zna jeden clen z 200sx fora.Psal ze vozidlo funguje.Ale jak jsem jiz psal 200sx je supr vuz ale bohuzel je docela narocny jej udrzet ve stavu :/Pokud mas otazky rad ti je zodpovim pres icq 399877127.Tohle sx vypada na pohled pekne ale otazkou je jak je natom motor.Furt si stojim za tim ze pokud chces funkcni sx "bez velkych pocatecnich investici" tak pod 100k se dostanes horko tezko
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
zvuk se bude menit v zavislosti na tlaku.Me taky pri tlaku 0.6 bar jen tak prdnul a pri 1,4 to byl hvizd jako svine Jinak pro mensi tlaky je dobrej i bidrin mkII-malej bov s vetsi trumpetkou a ten zni moc pekne-JxD- píše:No já mám od rysavyho teď nějakou kopii Greddy, ale teda nevim jestli to je tím nízkym tlakem, ale zvuk jsem si představoval jinej
No ono to je spíš teď taková platonická láska, páč to bych musel něco udělat se scoupáčem a ten se teď taky prodá za max...no nevim, ale je to hodně málo v porovnání s tím, že tam je prakticky novej motor, super turbo, převodovka, podvozek celej novej, baterka, kastle nikde neshnilá a kotel dalších menších věcí....a na pořízení druhýho auta fakt nemám =)
cital som ze tie BOV s tym natrubkom su na hlasitejsi odfuk,neviem co je na tom pravda,a uz som pocul par ventilov ale najviac sa mi pacil poriadny sycavy odfuk,nie ten pisklavy,takze neviem podla coho si vybrat,ten HKS je sa mi zda ze ten pisklavy,ze?
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Mám originál SSQV píská uplně jinak jak kdejaký písťák pokud hledáte něco co bude hvízdat pěkně nahlas aby o vás věděli tak jděte jinou cestou není to jinak zvášť hlasité sice uvnitř víte o všem, ale venku to zase takové není. Když jsem si konečně prohlédl své auto na silnici beze mě za volantem tak jsem musel poznamenat dvě věci je to fakt pěkné auto a BOV není slyšet tak jak jsem čekal alespon ne do přibližně 0,4 baru kdo by si chtěl poslechnout tak jak mám v popisu jsem z prahy tak se dá nějak domluvit pískám do 1,4baru ale nedávno jsem viděl projed TTčko a to byl zvuk motor neměl jinak vytočený takže malí tlak ale hvízd pěkný. Já byl při výběru zastáncem funkčnosti takže jedině sekvenční membrána ale nelituju ani omylem. Dává o sobě vědět ale ne tolik.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Ale když jedeš kolem Edenu po skončení zápasu a celej dav ze stadionu se rozhodne přejít silnici červená/nečervená tak při písknutí zdrhaj jak by jim šlo o život
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
tak jeste tu je varianta co jsem videl u soseda na impreze.Ma nake smejd bow a do trumtety ma vsazenou zahradnickou hadici.ta vede k predni masce.Na konci hadice nasadil T rozbocovac a na oba konce zas asi 10 cm dlouhej kousek hadice(2ks) a do tech si dal plastove pistalky.Ten kdyz jede dom tak mu to hvizda jako svine.A ten zvuk
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
To ano ale to je celkový dojem motor BOV a výfuk ale je fakt že s vcházením chodců před auto nemám problémYurii píše:Ale když jedeš kolem Edenu po skončení zápasu a celej dav ze stadionu se rozhodne přejít silnici červená/nečervená tak při písknutí zdrhaj jak by jim šlo o život
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T