Montáž dvb-t tuneru
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Montáž dvb-t tuneru
Zdravím. Mám Santa Fe r.v.2008 s navigací Autonet.
Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo nějakou zkušenost s připojením Dvb-t tuneru k této navi. Dá se to připojit přes Aux vstup? Ten sice nemám nikde vyvedený, ale asi by měl jít vyvést do horní schránky nad navigací.
Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo nějakou zkušenost s připojením Dvb-t tuneru k této navi. Dá se to připojit přes Aux vstup? Ten sice nemám nikde vyvedený, ale asi by měl jít vyvést do horní schránky nad navigací.
- Reklama
Re: Montáž dvb-t tuneru
Ahoj,
aux vstup bys tam měl mít. Já ho mám v přihrádce před spolujezdcem. Taková nalepovací kostička. Je tam AUX, USB a ještě jedna zdířka na kterou si teď přesně nevzpomínám.
aux vstup bys tam měl mít. Já ho mám v přihrádce před spolujezdcem. Taková nalepovací kostička. Je tam AUX, USB a ještě jedna zdířka na kterou si teď přesně nevzpomínám.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Já nevím, nemůžu tam nic najít. Má to být jak se otevře schránka, tak někde na ní?
Jo, uvnitř schránky. Černej kvádřík. Na spodu má lepící pásku a z čela ty konektory. A máš tam Autonet HAVN-100 nebo něco jiného?
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Bohužel, nic tam nemám. Navi je Autonet HAVN-100, ale žádný výstup jsem nikde nenašel, ani Aux, ani Usb.
Asi to budu muset zkusit rozdělat a zezadu něco připojit.
Neví někdo, jestli se dá nějak nastavit vypínání obrazu dvd za jízdy. Stačilo by tak do 40km. Když se popojíždí v koloně, pořád to vypíná, zapíná...
Asi to budu muset zkusit rozdělat a zezadu něco připojit.
Neví někdo, jestli se dá nějak nastavit vypínání obrazu dvd za jízdy. Stačilo by tak do 40km. Když se popojíždí v koloně, pořád to vypíná, zapíná...
Tak to máme to samé. Podívej se do manuálu, píšou že to je std. příslušenství.
A ktomu přehrávání za jízdy. Mě to vypnuli v servisu, když jsem to kupoval takže nevím.
A ktomu přehrávání za jízdy. Mě to vypnuli v servisu, když jsem to kupoval takže nevím.
TOhle je v originál manuálu:
- Přílohy
-
- image1.jpg (38.5 KiB) Zobrazeno 2776 x
na to vypínání obrazu stačí většinou nezapojit jeden drát, ale bohužel ti neřeknu kterej, nicméně pokud jsou dráty popsaný, mělo by to jít poznat
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Odmontoval jsem horní kastlík nad navi a za tou navigací jsou vidět nějaké nezapojené konektory-takové kostky.
Asi tam ty výstupy na Aux a Usb zapoměli zapojit. Musím se stavit v servisu.
Co se týká vypínání obrazu, tak k přístrojové desce jde jeden zelený drát. Asi ho zkusím odpojit a ukostřit,pak se uvidí, jestli je to ono.
Asi tam ty výstupy na Aux a Usb zapoměli zapojit. Musím se stavit v servisu.
Co se týká vypínání obrazu, tak k přístrojové desce jde jeden zelený drát. Asi ho zkusím odpojit a ukostřit,pak se uvidí, jestli je to ono.
můžete mi sdělit, jestli se Vám povedlo zabudovat tuner? přemýšlím o něm také, ale ještě jsem to neviděl v provozu na rádiu AUTONET.
Kam jste ho fyzicky dali? Jinak jsem maximálně spokojený (najeto 9000km od ledna)
Díky moc zo odpověď.
Kam jste ho fyzicky dali? Jinak jsem maximálně spokojený (najeto 9000km od ledna)
Díky moc zo odpověď.