Ruční brzda na Coupe 1G

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

black_sheep
Moderátor

Re: Ruční brzda na Coupe 1G

Příspěvek od black_sheep »

ja mam taky coupe 3 roky, brzdovku jsem asi nemenil, cekal jsem na vymenu spolecne s deskama / kotoucema..

zadni brzdy jsem udelal, ale zapomnel jsem jim rict at udelaj i kapalinu.. predni desky jsou jeste OK, kotouce jsou takovy jety ale jeste OK (chystam se je vymenil), ale brzdi to fakt naprd... #-o kazdej vikend premejslim o tom, ze vymenim jeste kapalinu a nebudu cekat na jaro az budu delat predni kotouce.. fakt me serou ty brzdy, rucka taky nebeha optimalne - pritom brzdy na zadku novy, trminky rozhejbany.. :mrgreen:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

tak kecam, bude to asi rok a pul co jsem ji menil... :-k takze to bude asi fakt uz tema kotoucema...
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
marenkka
**

Příspěvek od marenkka »

ja menil kotouce v lete a samo ze mi davali i loziska. koupil sem herth+buss a leve predni huci jak blazen, takze az bude teplo dalsi loziska. kdyby mel nekdo zajimavou cenu tak koupim. ja mam cenu za HERTH+BUSS cca 1100,-
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
mirpie

Příspěvek od mirpie »

tady se ale řeší ruční brzda, tedy zadní kotouče a naštěstí při jejich výměně poškození ložiska nehrozí - no jinak, kouknout do tabulky, kolik mají minimální normu a změřit a kouknout i na desky. Já zadní kotouče taky ještě neměnil, desky samo jo.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
marenkka
**

Příspěvek od marenkka »

ja vim, ale jen sem to sem tak nahodil abych nehltil forum dalsim topicem :)
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“