Kde je zivot - tam je Mattoni
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kde je zivot - tam je Mattoni
Mě tam zpátečka taky někdy nespadne napoprvé, ale skutečně stačí spojku podržet dýl, a jde to...
Hyundai Getz MAX 1.3 12V od 29.12.2004 do 6.3.2010
Hyundai i30cw Comfort 1.6 CVVT z Ulsanu od 13.3.2010
http://moje.auto.cz/nextright/hyundai-i30.html
Hyundai i30cw Comfort 1.6 CVVT z Ulsanu od 13.3.2010
http://moje.auto.cz/nextright/hyundai-i30.html
- Reklama
Tringi: presne tak, je to tahle zpatecka...ony ty tri sekundy jsou docela dost, nekde v Praze v centru
jako celkem se to rozhejbalo, ted to tam jde 9 z 10 prakticky hned, ale prvnich 14dni to byl porod, tak 3 z 10 uspesne. Kam se to hrabe na klasicky Hcko z Ely.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
jako celkem se to rozhejbalo, ted to tam jde 9 z 10 prakticky hned, ale prvnich 14dni to byl porod, tak 3 z 10 uspesne. Kam se to hrabe na klasicky Hcko z Ely.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
zpatecka de blbe no. a jak tady mam psat veci co mi vadi kdyz pak na me vrcite at to jdu teda hodit ze skaly ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
btw: Vy zavodnici s 1.4 co ste tak vyklepli treba? Ja jeste nikoho a ani mi to nechybi
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
btw: Vy zavodnici s 1.4 co ste tak vyklepli treba? Ja jeste nikoho a ani mi to nechybi
i30 1.4 + kn, 12/2007
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
choperalaufas píše:zpatecka de blbe no. a jak tady mam psat veci co mi vadi kdyz pak na me vrcite at to jdu teda hodit ze skaly
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
laufas: tak zit se s tim da, ono se to rozhejba. Neni to duvod k reklamaci, ci snad k prechodu k jine znacce. Ja dal vyhledat heslo do googlu a stejny problem ma i novy Focus ci Megane, Mazda 3 a dasli.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ale je to jak rikas ty - kolikrat ji tam potrebujes soupnout rychle a ta svine tam neskoci
posledni dobou pozoruju zhorsene razeni petky. nechci sirit poplasne zpravy, je to ve fazi pozorovani. uz dva lidi ze 4 to potvrdili
jinak nelicuji plasty vevnitr. nevim jesiva to bolo nebo se to nejak pokroutilo ale nelicuje to. at jen nekritizuji v sobotu jsem jel do a z brna pekne dostala za usi jeste na zimakach a jsem s motorem spokojenej. na 1.4 uchvatne
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
i30 1.4 + kn, 12/2007
Tak plasty mi licujou dobre, ale jsou peklne chatrny...jsem se omylem otrel prstynkem a uz je tam skrabanec - v prostoru u spojezdce nalevo dole. V Ele jsem za tri roky neposkrabal nic, jen predchozi majitel udelal jeden skrabanec v prostoru nohou na zadnich sedackach.
Kvalty 1-5 tam jdou dobre, prechod z 2-1 je v pohode z 2-neutral taky, s tim fakt problem neni, jak jsem tu cetl u jinych, kdyz auto meli nove. Fakt jen ta zpatecka, kdyz clovek jede klidne, je to v pohode, prijedu k rade zaparkovanych aut na trojku a kdyz celou dobu drzim spojku, tak tam jde zpatecka excelentne - ale beda jak clovek jede trosku ostreji a potrebuje pak hned zacouvat, aby nebrzdil provoz.
Uz jsi pocital zuby? Zajimalo by me, jak je prevodovka odolna vuci tomu, kdyz je kvalt spatne zarazenej (coz u zpatecky obcas poznat nejde), pridas plyn a pustis spojku.
Kvalty 1-5 tam jdou dobre, prechod z 2-1 je v pohode z 2-neutral taky, s tim fakt problem neni, jak jsem tu cetl u jinych, kdyz auto meli nove. Fakt jen ta zpatecka, kdyz clovek jede klidne, je to v pohode, prijedu k rade zaparkovanych aut na trojku a kdyz celou dobu drzim spojku, tak tam jde zpatecka excelentne - ale beda jak clovek jede trosku ostreji a potrebuje pak hned zacouvat, aby nebrzdil provoz.
Uz jsi pocital zuby? Zajimalo by me, jak je prevodovka odolna vuci tomu, kdyz je kvalt spatne zarazenej (coz u zpatecky obcas poznat nejde), pridas plyn a pustis spojku.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
css pocital. a ne jednou... na ty skrabance by chtelo nejak vyzrat, mame uz jich celkem hafo
i30 1.4 + kn, 12/2007
S Matesem a tusim alarmem jsme to uz resili pred par mesici, zatim jsme se nikam nedostali. Psal jsem klukum, ze bych potreboval sehnat alespon jeden poskrabany plast z i30 (treba tapec dveri, kolem radicky atp.), ale nesmi to byt z nasich aut, nejlip z totalky. Pak bysme mohli vymyslet jak na to - mluvili jsme treba o horkovzdusce (prepla na nizsi eplotu) atp...jedine pokusama na plastu, ktery nam nebude chybet, se nekam dostaneme
neustale prolezam inzerci a cekam, za se neco objevi. Muzu ted mit jeden kousek z Ceeda za 3 kila, tak jeste pockam, zda nebude neco levnejsiho a z 30ky.
neustale prolezam inzerci a cekam, za se neco objevi. Muzu ted mit jeden kousek z Ceeda za 3 kila, tak jeste pockam, zda nebude neco levnejsiho a z 30ky.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam:"Zajimalo by me, jak je prevodovka odolna vuci tomu, kdyz je kvalt spatne zarazenej (coz u zpatecky obcas poznat nejde), pridas plyn a pustis spojku."
Je riadne odolná
inak by som už bol s ňou u zubára ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Je riadne odolná
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Takze taky vis, co to je "hoblovat zuby"? ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Dost na houno, zkoušel jsem různý finty ale nic nefunguje na pokaždý, někdy poslouchá vzorově jindy si postaví hlavu nespadne tam a nespadneHardcam píše:Ja, da se rict, taky...a co mi chybi, to se da dodelat.
Co me jeste docela sere, je razeni zpatecky...ten kdo to kontruoval, byl tak po sedmem pivu...jak vam tam jde zpatecka?
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
nemusis ani pridavat plyn. proste zakvedlas, pomalu poustis spojku a uz to zacina chrcet. takze vse znovu a na 2 pokus mi tam vzdycky skoci
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas: a kdyz uz jsme v tom pokecu, co ta 5ka? Fakt jen informativne, at z toho zase nikdo nedela svetovou tragedii. Vubec tam treba nejde nekdy dat nebo z tuha nebo neco cvakne, kdyz to tam soukas?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP