Retardéry->Ano/Ne
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Retardéry->Ano/Ne
tady ferari skoro nejezděj..tag se to neřeší
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
- Reklama
No to já ale taky a to i v případě nějaký blbý díry který se nemůžu vyhnout. Radši si skoro přizastavim než abych si mrvil auto-JxD- píše:musim zastavit víceméně úplně, jinak končim....
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Alarm-omlouvám se tvým šedinám,já mladý,urostlý,černovlasý mladík (také pamatuji Š100,když ji začínali kreslit ).
Retardéry(pokud to nejsou ty obrovské betonové,jak psal Alarm-taky tady máme jeden takový retardér,který spolehlivě zastavý i Tatrovku ),tedy ty normální plastové,mě nevadí a mají svůj důvod k umístění na silnici.
K spojlerům-také by se mě líbil předek tak o 2cm níž,ale protože jsem na předcházejících autech také prošel tuningománií,vím,že extrémně nízké auto je jen kupa problémů .Před každou překopanou silnicí-borci to vždy dříve zahrnuli velkým hrbem hlíny,že to slehne,jsem hnal manželku z auta a já pomalu šikmo najížděl na hlíno retardéry .Takže s výškou (nebo nějaké přední spojlery)určitě neplánuji-už takhle mám zadek skoro na silnici .Navíc,u většiny těch plast.retardérů,chybí některé díly,tak jedním kolem projedu bez drncání.Nebo jedu úplně ke kraji,kam je také nedávají.
Retardéry(pokud to nejsou ty obrovské betonové,jak psal Alarm-taky tady máme jeden takový retardér,který spolehlivě zastavý i Tatrovku ),tedy ty normální plastové,mě nevadí a mají svůj důvod k umístění na silnici.
K spojlerům-také by se mě líbil předek tak o 2cm níž,ale protože jsem na předcházejících autech také prošel tuningománií,vím,že extrémně nízké auto je jen kupa problémů .Před každou překopanou silnicí-borci to vždy dříve zahrnuli velkým hrbem hlíny,že to slehne,jsem hnal manželku z auta a já pomalu šikmo najížděl na hlíno retardéry .Takže s výškou (nebo nějaké přední spojlery)určitě neplánuji-už takhle mám zadek skoro na silnici .Navíc,u většiny těch plast.retardérů,chybí některé díly,tak jedním kolem projedu bez drncání.Nebo jedu úplně ke kraji,kam je také nedávají.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borek: presne tak, nekterym chybi jeden ci vice dilu a spousta techto zlutych retarderu uz je rozjezdenych - tedy skoro placatych, pres ty se da jet skoro normalne. Tady ve SL mame jeden retarder v hodne prudkem kopci, slaba auta s tim maji dost potiz a proto to pres nej nekteri dost kali. Je u nemocnice, ktera je vlastne na konci mesta - vchod je pod retarderem, ale kdyby ho dali jen na jednu stranu vozovky, vsichni vime, ze by ztratil svuj smysl.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
U nás na mostě vzali na podzim cestou do sběrny naši pracovití opálení spoluobčané všechny mříže od kanálů-to byly teprve RETARDÉRY .Takový otevřený kanál nejen auto zpomalý,ale i zastavý. Alarm-to by jsi neměl hlavu na volantu,ale až v kapličce přístrojů s obtiskem aktuální rychlosti.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor