Po prečítaní príspevkov len všeobecné info. Kedysi sa tomu hovorilo karburačná diera. Bol to stav, keď pri pridaní plynu karburátor nestihol cez trysku vypluť dostatok paliva, zmes bola ochudobnená, a prejavy tie isté ako opisujete-až na to, že máte vstrekovanie.
Predpokladám, že táto chyba je v príprave zmesy, pretože ako píšete, pri ustálenej jazde nie je problém.
Ak vylúčime poruchu v elektrike, a pri jazde 130-kou to nerobí(a teda čerpadlo dáva dosť paliva)chybu by som hladal v niečom, čo má na starosti prípravu zmesy- pomer benzín/vzduch (čítal som niečo o váhe vzduchu???)
Motor cuká při rozjezdu,Acent 1,3 r.v96,62kw třídveřák.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Motor cuká při rozjezdu,Acent 1,3 r.v96,62kw třídveřák.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- Reklama
Jj,převážně na vině byla nefunkční akcelerační pumpička nebo podtlakový regulátoralarm píše:Po prečítaní príspevkov len všeobecné info. Kedysi sa tomu hovorilo karburačná diera. Bol to stav, keď pri pridaní plynu karburátor nestihol cez trysku vypluť dostatok paliva, zmes bola ochudobnená, a prejavy tie isté ako opisujete-až na to, že máte vstrekovanie.
Predpokladám, že táto chyba je v príprave zmesy, pretože ako píšete, pri ustálenej jazde nie je problém.
Ak vylúčime poruchu v elektrike, a pri jazde 130-kou to nerobí(a teda čerpadlo dáva dosť paliva)chybu by som hladal v niečom, čo má na starosti prípravu zmesy- pomer benzín/vzduch (čítal som niečo o váhe vzduchu???)
Accent LC CF1 1.3 2006
Čau měl jsem taky tak trošku takovy problémy tak jsem chvíly koukal do motoru a dumal čím by to tak mohlo být Jelikož už sem byl na diagnostice,vyměnil jsem filtry,landu,svíčky a vyčistil nádrž atd.a stále to samé tak jsem zkusil odpojit váhu vzduchu a už takto jezdím(bez váhy)měsíc a problém je pryč. .Teď mě akorát čeká ji někde sehnat za nějakej norm.peníz.Nevíte někdo?1,3 63Kw r.v2000
no jo jenze na 97 vaha vzduchu neni je jen u 1,5.