2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmmmmmmm škoda no, ale na dalším určitě už budete tak o co jde??!! A kdyžtak tu budou i fotky z Mimoně jako tomu bylo na 1.sraze v Mimoni foteček tu bylo a je moc a mocHanka & Michal píše:V mém rodném městě jsou slavnoti Zlaté Stezky a je to na plánovaný moc dopředu. Taže to nejde odřeknout.black_sheep píše:a co ze se vam do toho dostalo? pecte na vsecko a prijedteHanka & Michal píše:Fakt mě to začíná ale brutáľně s**t že to do Mimoně nestihnem, ale snad nám apoň ta morava vyjde
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Tak já kouknu do Německýho kalendáře..Třeba tam Hanz bude Ale taky věřím že se s Ivanem nenecháte zahanbit a přivezete tuny dobrotHanz píše:Celej Josef, když ho jeden žádá o pomoc - nic, tma, nekomunikace. Ale dyž má zachovat klid, tak to je najednou HONZA a IVAN maj svátek... Já sem přeci HANZZZZZZ !!!! Se z tebe picnu, fuckt, čéče! Tak velkej a takový hovadiny...
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
No nechci kazit radovánky,ale s Mimoní to nevypadá dobře!!Kyrglik píše:Tak já kouknu do Německýho kalendáře..Třeba tam Hanz bude Ale taky věřím že se s Ivanem nenecháte zahanbit a přivezete tuny dobrotHanz píše:Celej Josef, když ho jeden žádá o pomoc - nic, tma, nekomunikace. Ale dyž má zachovat klid, tak to je najednou HONZA a IVAN maj svátek... Já sem přeci HANZZZZZZ !!!! Se z tebe picnu, fuckt, čéče! Tak velkej a takový hovadiny...
Poslední dobou Mě bolí pravé koleno a to je zlí!! A ještě do toho viz článek:https://www.hyundaiclub.net//viewtopic. ... 4994#24994 Ach jo !!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Právě mě napadá, že jsem slušně vychován a v nouzi musím pomáhat... Nejspíš béřu Joudika a pojedeme místo nechutného flákání se v Mimoni ivanovi foukat bolístku do Krchleb .....
.... teda pardon, obrázek je špatný, má to být tento . Ivane VYDRŽ !!!!!!!!!
.... teda pardon, obrázek je špatný, má to být tento . Ivane VYDRŽ !!!!!!!!!
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Správně Josefe,bravo za postřeh. Nic si neberu a těším se na slavnostní žranici-ať se kluci ukážou .
Ivane,když je řeč o koleně-tak jedině ovarové nebo uzené ,ty nás zajímají více(mňam......).
Ivane,když je řeč o koleně-tak jedině ovarové nebo uzené ,ty nás zajímají více(mňam......).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Borku, ty tvoje řízečky ty museli bejt teda šmakovní. Tady neni snad téma kde by se k nim nestočila řeč. Už to pomalu nestíhám pročítat.Borek píše:Správně Josefe,bravo za postřeh. Nic si neberu a těším se na slavnostní žranici-ať se kluci ukážou .
Kluci jako správní češi o šniclech tu vedou řeči. Škoda, že neochutnám, já se do tý Mimoně nedostanu (metal fest odvolán ani zrušen zatím nebyl).
tak vem nakyho kamarada at ti dela ridice a mas to.. neboj, mysli na tebe celej hyundai club takze se to musi do 23tyho zlepsit, nebo spis uplne cely zahojitivan píše:No nechci kazit radovánky,ale s Mimoní to nevypadá dobře!!Kyrglik píše:Tak já kouknu do Německýho kalendáře..Třeba tam Hanz bude Ale taky věřím že se s Ivanem nenecháte zahanbit a přivezete tuny dobrotHanz píše:Celej Josef, když ho jeden žádá o pomoc - nic, tma, nekomunikace. Ale dyž má zachovat klid, tak to je najednou HONZA a IVAN maj svátek... Já sem přeci HANZZZZZZ !!!! Se z tebe picnu, fuckt, čéče! Tak velkej a takový hovadiny...
Poslední dobou Mě bolí pravé koleno a to je zlí!! A ještě do toho viz článek:https://www.hyundaiclub.net//viewtopic. ... 4994#24994 Ach jo !!
Teď ještě kdyby mezi náma byl nějake kočovník-Rom...To by bylo členů rodinyHanz píše:Tak borci a jedna na závěr - mamina se mi splašila a jede s náma, tak naší femily tam bude asi nejvíc...
Mates, nebereš svou drahou?????
Hyundai Coupé 2.0 16v