Rozhoduju se ke koupi Getzu jen nevim který objem volit (zatim vede 1.3)
prosím o stručný výpis:
-objem, -r.v., -závada (opraveno bez či s problémy?), -cena opravy
Dík
1.3 a 1.4 závady (správná volba?)
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Re: 1.3 a 1.4 závady (správná volba?)
Myslím že objem nie je rozhodujúci. Skor vek, počet km, výbava a stav auta. Prvé modely t.j. 1.3 mali problémy so zadnými bubnami a 1.4 so softvérom riadiacej jednotky. Možno ešte vžška PZP by mohla byť braná do úvahy.
Getz 1.4, 04-2006
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
Toyota Auris HSD 2012
nevim: výška PZP (o co de?)slabostka píše:Myslím že objem nie je rozhodujúci. Skor vek, počet km, výbava a stav auta. Prvé modely t.j. 1.3 mali problémy so zadnými bubnami a 1.4 so softvérom riadiacej jednotky. Možno ešte vžška PZP by mohla byť braná do úvahy.
Povinné zákonné pojištění
Jinak 1.3 mám 5 let a zatím absolutní spokojenost. Kromě servisu v záruce žádný problém jsem neměl
Jinak 1.3 mám 5 let a zatím absolutní spokojenost. Kromě servisu v záruce žádný problém jsem neměl
Ja som mal prehratý softver riadiacej jednotky- v záruke a odišiel mi klakson- tiež v záruke. PO cca 74 OOO km jazdím na povodnych pneu, povodné brzdy, povodné žiarovky a vlastne som nemenil mimo servisného návodu nič. Nikdy som neostal stáť na ceste. Klop klop klop.
Tak ako som písal vyberal by som podľa aktuálneho stavu auta- vek,km,servisná kniha,stav podvozku,cena,výbava- klima,abs,airbagy...... prajem veľa zdaru.
Tak ako som písal vyberal by som podľa aktuálneho stavu auta- vek,km,servisná kniha,stav podvozku,cena,výbava- klima,abs,airbagy...... prajem veľa zdaru.
Getz 1.4, 04-2006
Toyota Auris HSD 2012
Toyota Auris HSD 2012
Ja prispeju jen 1.1. Zrejme nejspolehlivejsi auto, jaky jsem poznal a vlastnil. Mam 101tkm 2002/3 rok a jak psal slabostka, stale mam puvodni brzdy, tlumice a dily podvozku, puvodni gumy jsem vyhodil az pred rokem. Zadni bubny pujdou letos na stoceni, je na nich rez. Jedina orezlina na kastli je na rameni zadniho sterace, ktery je z obycejneho plechu bez ochrany, coz se da pochopit, az bude teplo, obrousim, pretru antikoroznim naterem, cernou barvou, lak a je to parada. Jezdi jen dlouhy trasy, 140km denne.
Osobne bych se vubec nebal toho starsiho modelu 1.3, fakt je to neskutecnej drzak a patri mezi vubec nejspolehlivejsi ojetiny. Ale facelift se uz taky da sehnat za par korun. Tez netrpi krome software zadnymi typickymi zavadami. Videl bych to pouze na vec vkusu a jak psal Josef, nepatrne vyssi povinne u faceliftu.
Jsem (+ pritelkyne, co s nim jezdi) s nim tak spokojen, ze dalsich par let si ho asi jeste nechame, protoze se vymeny za jinyho prcka bojim, slape jak hodinky, jen nema klimu...
Osobne bych se vubec nebal toho starsiho modelu 1.3, fakt je to neskutecnej drzak a patri mezi vubec nejspolehlivejsi ojetiny. Ale facelift se uz taky da sehnat za par korun. Tez netrpi krome software zadnymi typickymi zavadami. Videl bych to pouze na vec vkusu a jak psal Josef, nepatrne vyssi povinne u faceliftu.
Jsem (+ pritelkyne, co s nim jezdi) s nim tak spokojen, ze dalsich par let si ho asi jeste nechame, protoze se vymeny za jinyho prcka bojim, slape jak hodinky, jen nema klimu...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Keď sme pri jazdenkách, kúpili by ste auto z aaa? Ja som počul nie celkom dobré správy o tejto firme a vidím tam celkom lacného getzika...
Getz 1.4, 04-2006
Toyota Auris HSD 2012
Toyota Auris HSD 2012
Je treba si uvedomit jednu vec, ta auta nekurvi bazarnici, ale lide, co je do bazaru davaji. Je jen na bazaru, jake auto vykoupi a jak se postavi k jeho prodeji a naslednemu ruceni za technicky stac. Acka jsou nejvice na ocich, ale to same si muzes precist o Auto Esa. a nebo bazaru Diskont (pozor, vlastni je AAA). V kazdem bazaru je to risk. Ano, koupil bych si u nich auto, ale samozrejme zalezi jake auto by to bylo. Chtel jsem tam puvodne koupit i30, ale rozhodl jsem se pro novou. Oni nemohou znat cely stav auta, to nikdo nezna a neumi predvidat.
Getze jsem koupil u Stepanek Auto, vubec toho nelituju, dali adekvatni stavu, dali mi prijimaci protokol kdyz auto vykupovali a byl velmi objektivni a nedostatkum odpovidajici. Za rezervaci auta chteli 1000Kc a neprodali ho ani zajemci, ktery nechtel smlouvat o cene (to mi nerekli oni, to jsem si zjistil primo od toho zajemce). Od koupe najel Getz 25000km (rok a par mesicu), bez zavady. Ale je to o tom vybrat si ten dobry kus a na ten se urcite da narazit vsude.
Pak je taky otazka, kde Te okradou na splatkach, na takove te pomyslne pulrocni zaruce atp.
Getze jsem koupil u Stepanek Auto, vubec toho nelituju, dali adekvatni stavu, dali mi prijimaci protokol kdyz auto vykupovali a byl velmi objektivni a nedostatkum odpovidajici. Za rezervaci auta chteli 1000Kc a neprodali ho ani zajemci, ktery nechtel smlouvat o cene (to mi nerekli oni, to jsem si zjistil primo od toho zajemce). Od koupe najel Getz 25000km (rok a par mesicu), bez zavady. Ale je to o tom vybrat si ten dobry kus a na ten se urcite da narazit vsude.
Pak je taky otazka, kde Te okradou na splatkach, na takove te pomyslne pulrocni zaruce atp.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP