Kuknem z okna.
všetko bliká na modro-2 x požiarnici, 1x sanitka, 1 x policajný voz.
Po vytiahnutí ďalekohľahu som pochopil-hasili auto- našťastie bolo zaparkované mimo ostatných asi 80-tich aut.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
jj budu se snazit jeste jsem si ho tu chvilu ponechal jelikoz jsem si nebyl jisty jestli se mi to udela znova zatim se tam jen objevili miniaturni jo a omlouvam se ze cekas dlouho kdyz to stihnu tak v pondeli ti to posilam
Včera jsem vyměnil DVD v autě - EONON šel ven a namísto něj je tam teď KENWOOD. Ale hned jsem se vytáčel s kompatabilitou DIN rozměrů. Jak to tak vypadá, budu muset frézovat i originál DIN panel od Mobisu o cca 5mm z každé strany,aby pasoval rámeček a nevypadalo to tam blbě. Čekal jsem ale od Kenwooda více, GUI jako od malého děcka, ale zvuk je výrazně "někde jinde"
IMHO, EONON vyčistím a pokud by někdo měl zájem, bude k prodeji Fotky jsou někde ve vláknu o 2DIN rádiích.
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein