Takhle jsem to měl na mém LSku, ale jen na zadku. Pružiny už byly nějaký nemocný

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Yurii píše:Tak dneska jsem s Modrákem strávil krásné odpoledne, umyl pošteloval a snaži jsem se pořešit volnběh, no moc sem toho neproved ale jelo se mi pěkně po tý dálnici zas jednou
Ale stala se mi divná věc, zkoušel jsem připojit osvětlení budíku na turbo k osvětlení palubky a omylem jsem to šlusnul přičemž kompletní osvětlení palubky, čudlíků atd šlo do kopru, tak sem si řikal vpohodě bude to jenom pojistka... tak jsem půl hodiny čuměl do pojistkový skříňky a všechny poistky vyndal, zkontroloval a zase vrátil.. žádná nebyla špatná nevíte v čem může jetě vězet problém?
EDIT: koho by napadlo, že ta pojistka bude v motorovym prostoru?
Ta zelena obluda je zamek na pedaly, nevim presne jak si to myslel ale muzu Te ujistit ze kdyz tam je, tak se s tim jede dost blbeblack_sheep píše:ou sefe, to zeleny co tam trci, ses si jistej ze kdyby se neco posralo tak bys to chtel mit zarazeny rovnou tam kam by sis to nejmin pral? nechci strasit, ale vim co udela spatne umisteny klicek ve spinacce..saab vi, proc ho davat mezi sedacky
Už si to nežehli beztak ti to nepomůžeYurii píše:No jestli nebudu muset měnit tu pitomou pumpu a nebude nic v práci, tak Ti s tím pomůžu to je jasný
aha, tak to je okaYurii píše:Ta zelena obluda je zamek na pedaly, nevim presne jak si to myslel ale muzu Te ujistit ze kdyz tam je, tak se s tim jede dost blbeblack_sheep píše:ou sefe, to zeleny co tam trci, ses si jistej ze kdyby se neco posralo tak bys to chtel mit zarazeny rovnou tam kam by sis to nejmin pral? nechci strasit, ale vim co udela spatne umisteny klicek ve spinacce..saab vi, proc ho davat mezi sedacky
Nejaky obrazky udelam kdyz cete![]()
![]()
No spis sem psal ze nemam moc co delat na svym aute
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |