To KUPATOS, Tiburon_FX, Hardcam:
*Ad věk: Je mi 28. Teda doufám.
*Ad rychlost: Když jsem tu psal, že jsem s Accentíkem i Elantrou jel něco málo pod 200, tak asi nejsem žádnej moralista..
Ten opel byl nějaký nový model a motorizaci bych odhadnul na opelovskou 1.8i. Zezadu jsem ho neviděl, dojel na mou úroveň a když jsem viděl ty týpky v autě jak si myslej, že mě spráskaj, tak jsem přidal a začal jsem se vzdalovat.. A nevím, proč v tom vidíte machrování?? Prostě jsem měl chuť jim to nandat, tak jsem to udělal a basta. Sice jsem riskoval potupu, neb jsem jejich motorizaci neznal a mohli mi taky nakopat zadek..
Většina lidí stejně při vysokejch rychlostech vyměkne i s výkonnějším autem.. Můj strop je kolem těch 200, víc nejdu..
*A k tomu měřění na dálnici pro Tiburon_FX: Asi často nejezdíš po dálnici.. Já taky až tak ne, ale přesto mám zážitků s grilováním až dost.. Např. v březnu tohoto roku, když jsme jeli z Velkých Pavlovic po D1 s Accentíkem (Elu jsme ještě neměli), tak řídila mladá, protože já měl ještě těžce nakoupíno ze sklípka, a smažila to 180 a kolem Humpolce nás změřili čerti a dojeli nás s jejich Lagunou..atd.. No sranda..
* A vůbec:
Jsem tu pod vaší palbou... Počkejte si na Chrášťany..
* KUPATOS: Jelikož je Ela lehčí než tvoje kupátko, má o něco větší zrychlení. Takže bych tě asi o kousíček převálcoval..
A až tam dám sportovní filtr+výfuk+kat, udělám čiptuning a přidám turbo, nebudeš mít už vůbec žádnou šanci..