Potrebujem pomoc
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Potrebujem pomoc
Ahojte SANŤÁCI. Kto mi poradí. Značne mi uniká nafta na mojom SF 2,0CRDi/2002 pod víčka čerpadla. Dá sa to odstrániť i amatérsky, alebo je to problém
- Reklama
- Richard555
Re: Potrebujem pomoc
No spíš bych řekl, že je to problém...... amatérsky bych do toho nešel, jsou tam tlaky 1300 at. asi nebudeš mít material na opravu.. Nám začlo čepadlo rosit, a za chvíli z něj crčelo jak z kohoutku...... Oprava v bosh servisu - přetěsnění cca 5000,- s DPH.... takže asi tak a je to včetně kontroly na stoltici a protokolů a záruky......
a ještě bacha pokud ta nafta teče tak zatéká do spojky a tu většinou spálíš, protože začne klouzat
a ještě bacha pokud ta nafta teče tak zatéká do spojky a tu většinou spálíš, protože začne klouzat
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Caute Tak ja som si to pretesnil sam.Cena 20evri Gumicky som obiednal Priamo
Hyundai Santa Fe 2,0 VGT 4WD Executive CRDi r.v. 2004
Richard 555 dík.. 130rs ak demontujem vička nič sa z tadiaľ nevysype?
Naposledy upravil(a) pavelm dne 15 dub 2010, 20:32, celkem upraveno 1 x.
Na ja som ho mal shodene cele dole ked budes menit tak vsetky a tie spodne by si tam nenasroboval vnutri je len piestik z spruzinov trochu treba dat pozor na tom vycku je(spetny ventil alebo co je to) aby ty nevipadol preto som ho vyberal cele inak normalne povolis sroby ten piestik tlaci na ten deklik tak trochu pridrzat
Hyundai Santa Fe 2,0 VGT 4WD Executive CRDi r.v. 2004
130rs Už som objednal gumičky, v utorok by mali byť a idem na to. Výsledok zverejním. Zatiaľ ďakujem
- Richard555
Nemyslete si, že chci dělat reklamu servisům Bosch...... ale to čerpadlo může být ještě někde opotřebované a to asi poznají právě na té zkušební stolici a to doma nezmákneš......... já jen abys nedělal několikrát čerpadlo a nakonec to stejně odnesl do servisu..... Ona ta zkouška na stolici přijde asi na 2000,- ale máš jistotu a i záruku že je čerpadlo OK
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
- black_sheep
- Moderátor
to bych si radeji 2jku schoval jako prispevek na nove
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
teraz to už skúsim, čerpadlo je vonku, ak neuspejem tak tam pôjde nové
Už som poskladal, ale zdá sa mi , že medzera medzi výčkami a telom čerpadla je väčšia ako bola pôvodne
Na dnes stačilo, nechám sa prekvapiť čo to urobí na motore!!
HYUNDAI SANTA FE 2002/ 2.0 CRDi
Už som poskladal, ale zdá sa mi , že medzera medzi výčkami a telom čerpadla je väčšia ako bola pôvodne
Na dnes stačilo, nechám sa prekvapiť čo to urobí na motore!!
HYUNDAI SANTA FE 2002/ 2.0 CRDi