![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Má Lantra J1 nastavení odklonu od osy, nebo ne? a když ano, tak kde?
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
skus napsat na Auto pbBishop2225 píše:Excentrický šrouby? to by mi asi nepomohlo. Ten tlumič je uchycenej v takovým účku na nápravě, takže se s tim nedá hnout. Koukal jsem a nikde jsem nenašel ty silentbloky do uchycení nápravnice...![]()
Neví někdo kde je sehnat?
Určitě nebyli. Na těch zimákách jsem jezdil od listopadu. V lednu jsem na D1 trefil díru předním kolem a trochu mi to bouchlo disk a kolo ucházelo. Jel jsem zrovna pro elektrony takže bez rezervy. Kolo ucházelo, tak jsem ho vyměnil a protože kvůli práci nabyl čas to opravit, tak jsem prohodil zadní za přední. Ty co byli původně v zadu jsou vepředu a jsou sjetý úplně symetricky, ale ty co jsou teď vzadu jsou zevnitř sjetý. Když jsem je tam dával byly ok.black_sheep píše:hele a jses si jistej ze ty kola takhle sjety uz nebyli? nekoupils to na nich? buhvi kde se vzali... nemohli bejt sjety z lonska ze predku?btw. kontrola geometrie neni tak draha a rekne ti co a jak
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |