Garanční prohlídky Accenta
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Hanz píše:No a tak seš na tom jako každej jinej... Dokud není na nový, chválíš ojetý, jak se podaří dostat se k novému, máš úplně ty samý trable spojený s neporušením garančních podmínek Já tím prošel taky...
Ne Hanzi, ja nechvalim ojety a nikdy jsem ani nechvalil... Podle me je nejlepsi koupit novy auto - je mi jedno, jak to ztraci hodnotu atd., ale vim, jak se k nemu chovam atd....
Tak a máme to za sebou...
1. garančka za přijatelný penis, pardon, peníz. Položkové garančky jsou:
1. Výměna oleje 198,-CZK
2.Serv. prohlídka 15 000km 792,-CZK
3.Filtr olejový 143,-CZK
4. Oil Shell Helix 10W-40 1139.-CZK
Sleva na práci -198,-CZK
a poslední položkou je platba bohům (daň) 19%
Tedy celkem přijatelných cca 2600,-CZK, zdarma bylo umytí a vyluxování autika. Spokojenost a nic jiného než spokojenost
1. garančka za přijatelný penis, pardon, peníz. Položkové garančky jsou:
1. Výměna oleje 198,-CZK
2.Serv. prohlídka 15 000km 792,-CZK
3.Filtr olejový 143,-CZK
4. Oil Shell Helix 10W-40 1139.-CZK
Sleva na práci -198,-CZK
a poslední položkou je platba bohům (daň) 19%
Tedy celkem přijatelných cca 2600,-CZK, zdarma bylo umytí a vyluxování autika. Spokojenost a nic jiného než spokojenost
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je nějaký dobrý servis-lux a umytí zdarma a ještě sleva za práci ?
Tak mě napočítali za pvní g. 3710,-Kč a za druhou 5143,-Kč .Bez vyluxování a mytí-a ani o nějaké velké ochotě se v Korekaru v Hradci Králové nedá mluvit. Končím tam s nimi,budu jezdit do České Třebové
Příklad-před 14 dny jsem se stavoval v HK zeptat na střešní nosič(fotky stř.nosiče na Coupe byly i v jejich časopisu"Na cestě")-jejich odpověď,že to musí zjistit atd.....,že zavolají-to je problém mrknout do počítače nebo když ten trubec neví,tak brnknout do skladu..... Dnes volám---a odpověď:že se nedodává a co jsem to prý viděl... Prostě BLB a ne prodavač,protože jsem mu dal i objednací číslo,cenu....neboť na rozdíl od něho jsem si zavolal do náhr.dílů do Butovic.Zavolal jsem do České Třebové.........a světe div se,není problém objednat a veliká ochota,s kterou jsem se v HK NIKDY nesetkal
Jo,ptal jsem se v HK,zda by mě nezapojili zapalovač a el.stahování oke na přímo(fungují jen při zap.klíčku)---co myslíte,že ti INŽINĚRY v HK......okna těžko,zapalovač ano-cena a teď pozor KOLEM 2000,-Kč(za překlemování)-tak to už jsem se jen z posledních sil držel,abych je neposlal do ............. Před chvílí jsem volal do Čes.Třebové-okamžitá odpověď technika-zapalovač není problém(na počkání),na okna mrkne do plánů,jak by to šlo-úplně jiný přístup
Tak jsem se nějak rozepsal,ale tady je vidět,jak je dobré si vybrat ten správný servis-a to se Hanzovi povedlo hned na poprvé.
Tak mě napočítali za pvní g. 3710,-Kč a za druhou 5143,-Kč .Bez vyluxování a mytí-a ani o nějaké velké ochotě se v Korekaru v Hradci Králové nedá mluvit. Končím tam s nimi,budu jezdit do České Třebové
Příklad-před 14 dny jsem se stavoval v HK zeptat na střešní nosič(fotky stř.nosiče na Coupe byly i v jejich časopisu"Na cestě")-jejich odpověď,že to musí zjistit atd.....,že zavolají-to je problém mrknout do počítače nebo když ten trubec neví,tak brnknout do skladu..... Dnes volám---a odpověď:že se nedodává a co jsem to prý viděl... Prostě BLB a ne prodavač,protože jsem mu dal i objednací číslo,cenu....neboť na rozdíl od něho jsem si zavolal do náhr.dílů do Butovic.Zavolal jsem do České Třebové.........a světe div se,není problém objednat a veliká ochota,s kterou jsem se v HK NIKDY nesetkal
Jo,ptal jsem se v HK,zda by mě nezapojili zapalovač a el.stahování oke na přímo(fungují jen při zap.klíčku)---co myslíte,že ti INŽINĚRY v HK......okna těžko,zapalovač ano-cena a teď pozor KOLEM 2000,-Kč(za překlemování)-tak to už jsem se jen z posledních sil držel,abych je neposlal do ............. Před chvílí jsem volal do Čes.Třebové-okamžitá odpověď technika-zapalovač není problém(na počkání),na okna mrkne do plánů,jak by to šlo-úplně jiný přístup
Tak jsem se nějak rozepsal,ale tady je vidět,jak je dobré si vybrat ten správný servis-a to se Hanzovi povedlo hned na poprvé.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Mart s nima spokojený nebyl, ale je to ASB Bartoš v Kosmonosech. Po 1.6.2006 převzali dealerství po Sukoradech. A měl sem tu čest si zkouknout i novýho Accenta - zvenčí ano , motor jóóó , palubka povedenější než u mýho a zbytek mě nějak nepřesvědčil... Sedan, tsssss
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
koukám že mají ceny zase jiný, nebo podle toho jak se vyspíHanz píše:Mart s nima spokojený nebyl, ale je to ASB Bartoš v Kosmonosech. Po 1.6.2006 převzali dealerství po Sukoradech. A měl sem tu čest si zkouknout i novýho Accenta - zvenčí ano , motor jóóó , palubka povedenější než u mýho a zbytek mě nějak nepřesvědčil... Sedan, tsssss
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Uvidím co v České Třebové-potom budu srovnávat servisy v širokém okolí.Zatím musím napsat,že lepší byli v Pardubicích než v HK,ikdyž je to stejná firma. HK-neochota,jako když je člověk otravuje,když jim nese "pár" tisíc.V Pardubkách jsou v tomhle ohledu lepší-když jsem tam dal auto na garančku,tak mě odvezli Getzem na druhou stranu PU a po prohlídce zavolali a přijeli pro mě(i to člověk ocení).
Zatím jednoznačně nejhorší zkušenosti(souhlas s Rybou)-Korecar HK
Zatím jednoznačně nejhorší zkušenosti(souhlas s Rybou)-Korecar HK
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor