Ty máš alespoň Mercedes Zase ale chytit holku na auto by taky asi nebylo ono Tak nevím nevíxmrak píše:Mohla by to být vada, až tě manželka přetáhne válečkem po hlavě ...Hanz píše:Proč né? Bejt ženáč není tělesná vada!!!!!! Nebo jóóó??????
Je to tak máme jenom Hnůjdaje ... ikdyž nejen ty ...
Meteoo
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Reklama
nevím jak huŇáček, ale camaro 5.7 rv 95 dělýá divy ... poze pujcene ...Hanz píše:Vy máte třeba hnůjdaje, já mám huňáčka.... Kdo je na tom líp
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Bodejď jo!! Jsi ženatej a blbej nejsi a máš zkušenosti!!!Hanz píše:Já to taky nechňápu, ale už v tom lítám dvacet let, tak to teď už ani neřešim......
P.s je to bez urážky Takto říká Ondřej Vetchý ve filmu Pánská jízda se mi to strašně líbí!! Nejsem blbej,jsem ženatej a mám zkušenosti a shoří skoro celej barák !!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Hanzi, to s tím barákem můžeš klidně vynechativan píše:Bodejď jo!! Jsi ženatej a blbej nejsi a máš zkušenosti!!!Hanz píše:Já to taky nechňápu, ale už v tom lítám dvacet let, tak to teď už ani neřešim......
P.s je to bez urážky Takto říká Ondřej Vetchý ve filmu Pánská jízda se mi to strašně líbí!! Nejsem blbej,jsem ženatej a mám zkušenosti a shoří skoro celej barák !!!
To My víme!! Počasím!!! Jestli si dobře vzpomínám,tak máš novou střechu,né??? Žádná sranda bouřky ,kroupy a povodně!!!Hanz píše:4Josef a ivan:
To s tim barákem vynechám ouplně v klidu, páč ten spadne sám bez mý pomoci ...
Sobota 17.6 2006!! Vlastně neděle 18.6 2006!! 19náct stupňů polojasno,bezvětří,prostě fain!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Hradec Králové a okolí. Polojasno, svítí slunéčko a jít ven bez chlazení je sebevražda Včera to bylo horší, to zase byla buřina jak blázen
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94