Modul signalizace zapnutých světel
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Modul signalizace zapnutých světel
Stává se mi i přesto,že ve voze Hyn.Elantra r.v. 2006 mám namontováno automatické vypínání světel tak zapomínám vypnout světla,nebot tu polohu kdy funguje autovypnutí světek nenastavím a světla svítí dále a pak se časem vypne baterie. Tak mě napadlo zda bych tam nenamontoval tuto vec:http://www.levnealarmy.cz/eshop/automat ... vetel.html k tomu,aby ještě pípalo v autě ,že nejsou vypnutá světla. Jen mám strach ,aby jsem to moc nepřekombinoval a aby potom fungovalo vůbec ještě původní automatické vypnutí světel. Jestli můžete vyjádřete svuj názor.
- Reklama
Re: Modul signalizace zapnutých světel
švagor montoval niečo podobné do peugeota a niečo zblbol.
Robilo to zázračné veci. Pískalo, keď ich vypol, po otvorení dverí prestalo, potom zase naopak...
Ale mal to zle namontované
Na favorite kedysi dávno som si to urobil myslím že tak, že som si kúpil malú piezo-sirénku, plus som dal zo zapnutých svetiel z parkovačky, a mínus na spinač dverí cez diodu.Pískalo to len ak som nechal zapnuté svetlá a otvoril dvere.
Robilo to zázračné veci. Pískalo, keď ich vypol, po otvorení dverí prestalo, potom zase naopak...
Ale mal to zle namontované
Na favorite kedysi dávno som si to urobil myslím že tak, že som si kúpil malú piezo-sirénku, plus som dal zo zapnutých svetiel z parkovačky, a mínus na spinač dverí cez diodu.Pískalo to len ak som nechal zapnuté svetlá a otvoril dvere.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com