kluc nepotesi, ale napr. strechu som ja chcel pevnu, ak by nedajboze doslo k havarii a clovek by cestoval po streche - to sklo aj ked je spevnene, predsa len nie je take pevne ako plechy ...ohara píše:Tak jsem se obednal na sobotni jizdu. Nicmene uz ted vim o par vecech ktery me na ty 35 stvou. To s tim klicem je skutecne pravda, takze se obavam ze me ceka rozbijeni okynka az mi nekdo da tasku s klicem do kufru. Stresni lyziny ke kterym se da neco pridelat bez zahradky se daji obednat jen do USA (nechapu proc). Prestoze je v aute destovej senzor, tak se utomaticky strecha nezavre ani kdyby lilo jako z konve, stejne tak se neda ani doobednat zavreni strechy pri zamceni auta
co sa tyka vnutorneho priestoru - podla mna jeden z najlepsich v danej triede. Meriam 195 cm, vaha 120 kg a uplne v pohode si za seba sadnem a spojim kolena bez toho aby som sa vzadu nejako krutil. Kufor tiez pohoda, dam tam kocik - vanicku a este mi ostane miesto aj na 2 kufre na seba - po plato a to mi staci, ak budem chciet viac, napr. na dovolenku, kupim box.
Ja som objednaval premium 4x4 ten najsilnejsi diesel a manual - automat som nechcel, navigaciu mam slusnu (nova za doplatok 900 Eur je dost ...) a osobne ma ta kamera v navigacii viac rozptylovala ked som cuval a pozeral aj do zrkadiel ako pomahala, viac mi sadla ta v spatnom zrkadielku.