Sraz New Accentů na Kokoříně ..
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Sraz New Accentů na Kokoříně ..
Je to dost!!! Prestan cestovat, to nejlepsi ze sveta najdes na hyundaiclubu
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
Něco na tom bude
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Tak olej pro Zdeňka mám doma, jinak přístrojovka bez klimy vypadá samozřejmě hůř a navíc mě trošku mrzí, že mám černé ovladače ventilace, zatímco ve vyšších výbavách jsou stříbřité, ale deprese z toho mít asi nebudu Máme holátko a s tím jsme ho kupovali.
Hardcam: Filtr tam samozřejmě je, měl jsem ho nedávno pro kontrolu venku. Naučil jsem se ho "odborně" vytahovat, když jsem na posledním srazu koukal Mexicanovi přes rameno
Hardcam: Filtr tam samozřejmě je, měl jsem ho nedávno pro kontrolu venku. Naučil jsem se ho "odborně" vytahovat, když jsem na posledním srazu koukal Mexicanovi přes rameno
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Pro jistotu bys mohl zjistit, jestli je stejny jako jsem fotil
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam: Na snímcích i v porovnání s modelem v CRDi s klimou vypadá identicky, ale jinak to porovnat nedokážu. Proto jsem se ptal na kód, jestli ho nechceš, ale silně pochybuju, že by tam dávali něco jiného Jedině zavolat někomu známému do H-servisu, kdo nebude mlžit, ale takového já osobně neznám.
Kod mam, jen se obcas kod neshoduje s vnitrkem...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Jsem v tomhle optimista... zatím
No, co, kdyz tam nepujde, tak si ho zase odvezu
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Zdendo, seznam asi udělám až po srazu ... jsem na tom podobně jako Ty, taky pořádně nevím kdo nakonec přijede ( kromě starých známých ) ..... nikdo zatím účast neodřekl o to větší bude překvapení a nebo zklamání, ale to už ke srazům patří ..... každýmu do toho může něco vlézt ..ZdeněkSvoboda píše:Vildo, nechceš tu třeba v pátek napsat seznam účastníků srazu??
Já ani nevím, kdo tam pořádně bude (kromě starých známých srazistů)
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Hardcam: Díky za velkorysost, ale opravdu jsem optimista a nevěřím, že by to nějak komplikovali odlišnými typy. Umístění i uchycení v tom pouzdře je identické.
Vilda: Překvapení pod Kokořínem určitě převáží nad případným zklamáním, každopádně to bude hodně velké a troufnu si říct, že bude těžké to vůbec někdy překonat. Možná jednou mezinárodní, ale to je ve hvězdách - tenhle víkend je realita, zatím velmi slibná a co teprve Lulie...
Vilda: Překvapení pod Kokořínem určitě převáží nad případným zklamáním, každopádně to bude hodně velké a troufnu si říct, že bude těžké to vůbec někdy překonat. Možná jednou mezinárodní, ale to je ve hvězdách - tenhle víkend je realita, zatím velmi slibná a co teprve Lulie...
- ZdeněkSvoboda
Tak mě napadlo, kdyby se nás sjelo opravdu cca 18-20 ks, poslat pár fotek do Prahy do Hyundai.
Třeba by nás otiskli do Hyundai časopisu (Na cestě, nebo jak se to jmenuje)...v minulém čísle tam byli Santíci.
Třeba by nás otiskli do Hyundai časopisu (Na cestě, nebo jak se to jmenuje)...v minulém čísle tam byli Santíci.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Musim se mrknout na predpovedi...doufam, ze bude max pod mrakem. Tricitky ve stinu (na co zas myslite ) byt nemusi, jen at neprsi
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam
Díky za upřesnění
Jarik
No hurá, bez tebe a tvojí krásný modrý barvy by to nebylo ono
Gandalf
Pokud tvoje srdce plesá po stříbrnejch ovladačích, možná bych to dokázal zařídit. Možná zato bude něco chtít , plus výměna za ty černý.. Mám se zeptat?
Díky za upřesnění
Jarik
No hurá, bez tebe a tvojí krásný modrý barvy by to nebylo ono
Gandalf
Pokud tvoje srdce plesá po stříbrnejch ovladačích, možná bych to dokázal zařídit. Možná zato bude něco chtít , plus výměna za ty černý.. Mám se zeptat?
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
To jsme si říkali po srazu v Telči taky, že to překonat nejde a ejhle jde to další sraz na podzim může být ještě lepší ... srazy prostě táhnou ..Gandalf píše: že bude těžké to vůbec někdy překonat
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Martun: Díky za vstřícnou a lákavou nabídku, budu o ní přemýšlet. Srdce sice plesá po spoustě věcí, ale jeden zkušený servisák u nás ve firmě má ověřené heslo: "nerýpej do ničeho, co dobře funguje" a mě zatím všechno pěkně drží, nedrnčí, nevrže... Rozhodně bych Ti dal vědět, jestli se rozmyslím. Ještě jednou díky
Vilda: K těm srazům, možná jsi četl, jak to dopadlo teď na Slovensku - moc se jich nesjelo, i když vyšlo počasí a místo bylo nádherné - prostě musí se sejít víc faktorů a tady to snad zafungovalo - pozitivní zkušenosti z minula, Lulie, krásný hrad a dobrá lokalita, Tvoje neodolatelné charisma, sám "proslulý Hardcam" - priority si každý seřaďte sami...
Vilda: K těm srazům, možná jsi četl, jak to dopadlo teď na Slovensku - moc se jich nesjelo, i když vyšlo počasí a místo bylo nádherné - prostě musí se sejít víc faktorů a tady to snad zafungovalo - pozitivní zkušenosti z minula, Lulie, krásný hrad a dobrá lokalita, Tvoje neodolatelné charisma, sám "proslulý Hardcam" - priority si každý seřaďte sami...