MIMONSKÝ SRAZ II. - posledni informace!!!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Udělal jsi dost, tak co to dohodnout zejtra večír u plápoláku... Mapu mám, a určitě nejen já, sebou. Co kárka - bude scoupátko nebo to druhý.......black_sheep píše:ja jako myslel soutez ve sprintech.. samozrejme ze volnej sprint bude dle domluvy na miste ale jestli mam delat nakou organizaci nebo taak
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jo nenapínej a řekni zda přijedeš Scoupátkem nebo Hyuvoritem???
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Ty jóóó, ale to by ze srazu nebyl sraz nalejvací kurs!!!Kyrglik píše:Nebo překvapíš a přijedeš s cisternou s nápisem Pilsner Urquel To by bylo vcelku dobrý
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Bando, hodil sem founa s Blackem a k naší společné radosti, kalené pouze opakovaným odložením nového laku, jedu náš parťák SCOUPátkem .......Hanz píše:....Mapu mám, a určitě nejen já, sebou. Co kárka - bude scoupátko nebo to druhý.......
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
Jinak, přátelé pořádné a světové značky ( myslíte, že se bude Škodofka někdy vyvážet za velkou louži????), končím ze své strany předsrazové vysílání rejdia Jerevan a zejtra, lidi, nashle na ploše nebo u hovínku, pardon, ohýnku.....
Mates, posílil si hrudní, kompresi tvořící, soustavu ????? Jestli zklameš, budeš za trest hodinu fučet proti větru !!!!
Mates, posílil si hrudní, kompresi tvořící, soustavu ????? Jestli zklameš, budeš za trest hodinu fučet proti větru !!!!
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
cau cau, nejak mi tahle diskuze utekla, no v pondeli zasejc nic, jeste se to odlozilo o tyden, takze jezdim polorozebranym chudackem kteryho nemam cas ani umejt tim padem mam teda cim prijet, ale mam horsi zpravu, v patek se zdrzim asi jen do pozdnich nocnich hodin, pak odjedu a v sobotu se vratim az nak na tu 4-5tou hodinou, ale vezmu sebou rovnou i pritulku je mi to z pozice organizatora blby ze mi to nakonec samotnymu moc nevychazi jak casove, tak s autem, tak financne, ale asi nebude nic jinyho nazbyt.. mozna se jeste situace zlepsi, kazdopadne dam vedet o sobe a v zitra tam budu tak kolem 4ty hodiny! zatim a uvidime se na letisti, kdyby neco, mapa je o par stranek predtim, telefon na me taky tak volejte caoo
To ze jsou vsichni na letisti neznamena ze nemohou byt i tady (kdyby to nekdo chtel vedet, tak jsem prave overil pritomnost CDMA signalu).
Pred chvilkou se slo uz spinkat, aby se zitra mohly vyvadet nejake ty neplechy, jenom ja jeste v aute s notebookem na kline trosku brouzdam....
Lidi je tady dost, nalada vyborna, opet stalo za to sem vyrazit...
Pred chvilkou se slo uz spinkat, aby se zitra mohly vyvadet nejake ty neplechy, jenom ja jeste v aute s notebookem na kline trosku brouzdam....
Lidi je tady dost, nalada vyborna, opet stalo za to sem vyrazit...
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni