milanivs píše:Accent 03/2003 - 147346km
Ou jeee chalani tak už mam cez 265 a daake drobne .. teraz musim vymenit zadne prave ložisko bo mi sa daako vyrachtalo
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
milanivs píše:Accent 03/2003 - 147346km
Někdo k autu holt vztah nemá, občas do něj doleje benzín a když se rozsvítí kontrolka tak zajede do servisu, někdo holt nemá čas na pravidelný uklízení interieru, hlídání životnosti jednotlivých komponent a náplní...zhrado píše:tiez mam podobnu skusenost.. prvy akcent 1,5 96 210 000 km po prvom majitelovi v bezchybnom stave, ako novy. ja som spravil na nom vyse 70 000km a menil som len zadne tlmice a sviecky a platnicky.. bezchybne spolahlive auto, nezral olej, za 15 000km som nedolial, benzinu cca 6,5-7 litrov. proste paradicka.. potom som ho zrusil ked mi zenska nedala prednost, poistovna mi vyplatila uuzastnych 800evri a bol som "spokojny"....... druhy akcent 1,5 96 160 000km po majitelovi neviem ako ho slusne nazvat (prasiak) auto zhnite, rozbita predna naprava, rozbita spojka (nepojazdne), rozbity vyfuk, predok naburany, svetlo tam bolo asi z trabanta, zvnutra hnoj, zafajcene, koberec prepaleny, gumy zodrate atd atd.. kym som ho dal do akotakeho stavu ma to stalo kopu sil.. teraz prichadzam na to ze zere olej, netaha ako ten predtym a celkovo nemam k tomu autu ziadny vztah.. to prve bola masinka ktorej mi bolo luto.. toto keby padlo zo skaly mam na haku.. chudacisko.. nechapem ako sa ludia dokazu spravat k tomu na com jazdia kazdy den... dementi
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |