Povíkendový resumé je ale příšerný, spojka se zavzdušňuje a zjistil sem že skupáč žere 13,5 / 100km a za tepla blbě startuje

Už mi to fakt začíná vadit... šacuju to na teplotní čidlo a lambdu v háji

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Špatný start za tepla je teplotní čidlo a i nárůst spotřeby by mohl odpovídat vzpomeň si na Hujerovu opravu na srazu s lahví vody. Ale ten spojkovej válec mě fakt dostává jsi si jistý že jste to dobře odvzdušnili? Předtím se nezavzdušňoval a vyměnili jsme jen píst a předpokládám že ti už kapalina neutíká to už pak snad jen špatně něco utažené.Yurii píše:Tak před víkendem sem namontoval zpátky ten hlavní spojkovej válec a o víkendu sem byl u Seemanna pro nový dveře a doladění zavnějšku, interieru a výměnu zámků...
Povíkendový resumé je ale příšerný, spojka se zavzdušňuje a zjistil sem že skupáč žere 13,5 / 100km a za tepla blbě startuje![]()
![]()
Už mi to fakt začíná vadit... šacuju to na teplotní čidlo a lambdu v háji
U obou válců co jsme repasovali byly vnitřní stěny místy vyžrané měli jsme z toho obavu ale nakonec jsme to s nimi zkusili což byla pravděpodobně ona chyba.Kull píše:Ty si taky užíváš... Přeju, aby jsi se nepotkal s volama, se kterýma jsem se potkal já...
Heleť, mě napadlo... koukal jsi, jak vypadají vnitřní stěny spojkáče? A jestli jsou OK, tak prolez trubičky. Možná, že je někde nějaká lehounce naprasklá. A nebo Ti nemusí těsnit po našroubování... Mezi "přírubou" trubičky a "přírubou" válce může být nějakej bordýlek a netěsní to...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |