![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
tímto já děkuji rokolovi, že to zkusil, na základě jeho zkušeností jsem to poskytl dalším zájemcům a do ČR míří další čtyři páry tlumičů. Ono někteří zákazníci už na řešení špatných tlumičů Hyundai čekají druhým rokem, takže jim tohle hodně bodlo.
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Ano, Zdeněk to tu už uvedl, jedná se o tlumiče KYB pro model KIA RIO II. Jsou to s ACCENTEM naprosto identická autamiro263 píše:rokolo - takze si tam dal nakoniec tie KYB ???
PS: Ja si pomocne pruziny tiez pochvalujem, je to brutal rozdiel. Zatial mam na nich cca 800km. Este tie tlmice nestastne....
ROKOLO: Cize ak to chapem spravne tak si tam dal KYB 348007 ???rokolo píše:
Ano, Zdeněk to tu už uvedl, jedná se o tlumiče KYB pro model KIA RIO II. Jsou to s ACCENTEM naprosto identická auta![]()
Miro: možná jsi měl nejdříve vyzkoušet ty tlumiče, protože pracujou mnohem precizněji než ty korejské. Ve čtyřech lidech pohoda. Plně naložené auto odzkouším až o dovolené
Přesně tak KYB 348007.miro263 píše: ROKOLO: Cize ak to chapem spravne tak si tam dal KYB 348007 ???
Co sa tyka tych pomocnych pruzin, tak kupu nelutujem som uplne spokojny je to 100 a 1. Stale som toho nazoru ze tie pruziny su poddimenzovane.
Zajímavé, němci uvádějí pro KIU všechny doposud možné varianty....kompletní tlumiče SACHS (předek-zadek) a zadní tlumiče od KYB.stefo píše:Zdravim vsetkych.
Aj ja riesim vymenu prednych tlmicov pre Hyundai Accent sedan.r.v.2006.
Pri prezuvani gum som si vsimol,ze mi jeden z nich tecie.
V tejto sekcii sa casto uvadzaju tlmice Sachs pre Kia Rio II.
Ide o tieto ciselne oznacenia 313517 a 313518.
Inak oznacenia firmy KYB pre hyundai su 333516 a 33517, takze su ine ako pre KIA od firmy sachs.
Chcem sa spytat,ci ma uz niekto tlmice sachs realne na svojom hyundai aute a ake su jeho skusenosti?
Inak nasiel som ich na nemeckej stranke
http://www.autoteile-meile.de/cgi-bin/a ... ZGNR=18796
Tak co mi poradite mam si tam dat tlmice sachs pre KIA rio alebo si to mam dat vymenit v original service, co je samozrejme predrazene a okrem toho nie su ani moc kvalitne.
Vdaka za radu.
Martun píše:Rokolo Musím tě alespoň virtuálně poplácat po zádech!![]()
Zas je člověk o něco chytřejší!
Na tomto fore sa casto spominaju aj originalne cisla pre predne tlmice.rokolo píše:Zajímavé, němci uvádějí pro KIU všechny doposud možné varianty....kompletní tlumiče SACHS (předek-zadek) a zadní tlumiče od KYB.stefo píše:Zdravim vsetkych.
Aj ja riesim vymenu prednych tlmicov pre Hyundai Accent sedan.r.v.2006.
Pri prezuvani gum som si vsimol,ze mi jeden z nich tecie.
V tejto sekcii sa casto uvadzaju tlmice Sachs pre Kia Rio II.
Ide o tieto ciselne oznacenia 313517 a 313518.
Inak oznacenia firmy KYB pre hyundai su 333516 a 33517, takze su ine ako pre KIA od firmy sachs.
Chcem sa spytat,ci ma uz niekto tlmice sachs realne na svojom hyundai aute a ake su jeho skusenosti?
Inak nasiel som ich na nemeckej stranke
http://www.autoteile-meile.de/cgi-bin/a ... ZGNR=18796
Tak co mi poradite mam si tam dat tlmice sachs pre KIA rio alebo si to mam dat vymenit v original service, co je samozrejme predrazene a okrem toho nie su ani moc kvalitne.
Vdaka za radu.
Na čísla teď nekoukej, ty jsou rozdílné i pro zadní tlumiče (v jednom číslíčku). Pokud by jsi měl tlumiče ještě v záruce (to už pravděpodobně ne), tak si ho nech nech vyměnit v original service. Vymění ti ale pouze ten vyteklý, což je totální zhovadilost...na to prostě nemám slov![]()
Vzhledem k tomu, že už to v záruce nebudeš mít, tak se nabízí tři možnosti:
1) počkáš až KYB dodá na trh tlumiče pro ACCENT, což bude minimálně trvat v řádu několika měsíců
2) jsi ortodoxní vyznavač originálů a necháš si tam namontovat předražené originální tlumiče MANDO
3) namontuješ tlumiče SACHS pro KIA RIO II a získáš tak minimálně stejné tlumiče jako jsou originály a ještě ti tak zbydou peníze i na zadní. Neboj se toho, je to řádně odzkoušené a chovají se mnohem lépe než originály. Pokud by jsi s nima nebyl spokojený, tak je od tebe za rozumnou cenu odkoupím
rokolo píše:Přesně tak KYB 348007.miro263 píše: ROKOLO: Cize ak to chapem spravne tak si tam dal KYB 348007 ???
Co sa tyka tych pomocnych pruzin, tak kupu nelutujem som uplne spokojny je to 100 a 1. Stale som toho nazoru ze tie pruziny su poddimenzovane.
Možná .....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |