Hyundai ACCENT WRC
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hyundai ACCENT WRC
Ty jo kucí a holký, tohle auto co je na fotkách bych chtěl vidět někdy na vlastní oči jak to jede a jak to vlastně kompletně vypadá... A to si nedělám srandu opravdu bych to chtěl vidět, je to přece jen HYUNDAI.. Ale mohlo by WRC RALLY jezdit více modelů HYUNDAI nejen ACCENT, např. by mohli vymyslet GETZe, LANTRU, SCOUPÉ,COUPÉ na RALLY - taky by to bylo dost zajímavý(trochu snížit, upravit motor aj.), no bylo by to ještě zajímavější než jen jeden model a to ACCENT. Nemyslíte???
Odkaz na fota HYUNDAI ACCENT WRC:
http://www.ewrc-media.com/images/fotky_hledat.php?s=1
Já vím, že je těžké určit co by se Vám líbilo jako další /-/ WRC, když to nevidíte,ale zkuste to prosím.
Odkaz na fota HYUNDAI ACCENT WRC:
http://www.ewrc-media.com/images/fotky_hledat.php?s=1
Já vím, že je těžké určit co by se Vám líbilo jako další /-/ WRC, když to nevidíte,ale zkuste to prosím.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo to jsem ani nevěděl že jezdiliblack_sheep píše:no scoupicko uz tezko nasadej, ale to uz si svy odjezdilo turbo verze v roce 1992 vyhrala a nasadila novej rekord pro zavod do vrchu PIKES PEAK v USA. jedna z fotek z rallye je zde:
samozrejme hlasuju pro scoupicko, ikdyz je to blbost...
Naposledy upravil(a) M.a.d.y dne 25 čer 2006, 19:28, celkem upraveno 1 x.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Farmáři, já nikdy nebyl velkej houbař a to jsem na světě už přes 16letFarmář píše:si byl eště na houbách...
Protože nemám možnost volit Accenta (zakladatel tématu dostane asi na PRDEL), volím COUPE. Kucí, umíte si představit Borka s tou jeho čupřinkou ve WRCéčku??????
V případě proražení gumy by tam nabídl zvědavcům koutek k občerstvení...
V případě proražení gumy by tam nabídl zvědavcům koutek k občerstvení...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
To máš pravdu.Ty a tvoje plná polní...zážitek na celý život...Akorát tam nebyla ta slíbená sprchaBorek píše:Mě by na trati nic nepřekvapilo.Vše mám sebou.
Já hlasoval pro Coupé....To by bylo...
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme už v neděli nepotřebovali vodu,chtěl jsem osprchovat Farmáře,ale na poslední chvíli si to rozmyslel. Doma si dává teplou-fajnovka.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
vipe myslim ze pro tebe by byli fotky ze zavodu v koreji. maj tam specialni click! zavodni serii kde zavodej sami hyundai click!, teda getz, ale voni to maj nazvany po svym.. mrkni do googlu, hyundai click racing trebas...vipe píše:Jelikož a protože mám Getzíka tak moje volba je jasná. To bych teda chtěl opravdu vidět.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
My máme Accenta, ale ten už jezdí WRC, tak jsem hlasoval pro Getze - taky bych ho někdy rád viděl v akci WRCvipe píše:Jelikož a protože mám Getzíka tak moje volba je jasná. To bych teda chtěl opravdu vidět.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Tak se omlouvám jezdilblack_sheep píše:accent uz prave nejezdi, vzdyt hyundai odstoupila! a je temer jisty ze nasadej accenta SR