Foto Vašich i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Foto Vašich i30
tak abych to uvedl na pravou miru - filtr je be.sporta, rikal myslim ze si neni jistej zda to ma na vykon a zvuk auta vliv, takze sme ho prehodili do meho benzina (pry je filtr pro naftu i benzin stejny) a lehce projeli - a ja nepozoroval nic (jizda na rovince a do kopce), samozrejme sme zadne sprinty nedelali, neni na to vhodna draha jen jsme projizdeli bud oba v modrym nebo v cervenym. Proto jsem taky napsal "zda se" ku ho... Dneska sem to taky resil s kamosem, rikal ze samotnej vduch. filtr nic nenadela, chce to i vyfuk a este cosi co si nepamatuju co
Takze opravdu jen muj vjem a kratky pomerne...s tim zrychlenim si nejsem jistej, pac ten turbodiesel opravdu taha mnohem mohutneji - cpani do sedadla- coz muj benzinak neumi - takze kdovi jak by to dopadlo...jen doufam ze nemam treba zaseklou vvt jednotku nebo neco tak, pac u Toyot se to stava, nejcasteji tim ze vam zdechne motor - pry kriticky okamzik pro jednotku ( a ze se ten muj uz neco nazdechal ).
Be.sport si ovsem zase pochvaloval zvuk benzinaku ve velkejch otackach, coz se mi taky libi , ale treba vam k tomu napise svoje...
Takze opravdu jen muj vjem a kratky pomerne...s tim zrychlenim si nejsem jistej, pac ten turbodiesel opravdu taha mnohem mohutneji - cpani do sedadla- coz muj benzinak neumi - takze kdovi jak by to dopadlo...jen doufam ze nemam treba zaseklou vvt jednotku nebo neco tak, pac u Toyot se to stava, nejcasteji tim ze vam zdechne motor - pry kriticky okamzik pro jednotku ( a ze se ten muj uz neco nazdechal ).
Be.sport si ovsem zase pochvaloval zvuk benzinaku ve velkejch otackach, coz se mi taky libi , ale treba vam k tomu napise svoje...
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
- Reklama
Ja jsem ten filtr testoval (s dovolenim), nez jsem ho sportovi poslal a rozdil tam je, hlavne v chuti plynu rychleji se dostat do otacek...pouzival jsem ho i rok na Elantre a tam rozdil byl taky znat. Pravdepodobne ho, az budu pri korunach, poridim i do 30ky.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
teraz hovorite o vlozke do povedneho filtra alebo o siske ?
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
vlozka
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
tampon
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
zdravim panove:)
tak o filtru jsme se bavili opravdu s tim ze by mel zvednout lehce rozjedz..lip jit po plynu...ja to u svyho az tak nepoznavam, proto jsme to zkusily do benzinu a zvuk i tah me jako spolujezdci prisel stejnej..
jinak opravdu se nebranim zkusit nejakej sprintik s macem:)) nejlip bych to videl na polodalnici na bystrc:) co ty na to?:)))))
mame to za barakem a je tam i sance pockat na vhodnou chvilku az nic nepojede...rovny prehledny usek se tremi pruhy v jednom smeru....
kdy to dame maco?:)))
jinak co se tyka vzhledu tak oba mame stejne velky kola i pneu..ale ty macovi pusobi vzhledove jako s vyssim profilem..jinak je cervenej bracha opravdu vic vysperkovanej nez ten muj:)
benzin ma samozrejme kultivovanejsi zvuk pri startu...i pro jizde...ale pocitove opravdu netlaci do sedadel..coz mam ja od 1-4 od nejakch 1800-3000 otacek..
no a zvuk benzinu od 4000 dal je uzasnej:)...
tak o filtru jsme se bavili opravdu s tim ze by mel zvednout lehce rozjedz..lip jit po plynu...ja to u svyho az tak nepoznavam, proto jsme to zkusily do benzinu a zvuk i tah me jako spolujezdci prisel stejnej..
jinak opravdu se nebranim zkusit nejakej sprintik s macem:)) nejlip bych to videl na polodalnici na bystrc:) co ty na to?:)))))
mame to za barakem a je tam i sance pockat na vhodnou chvilku az nic nepojede...rovny prehledny usek se tremi pruhy v jednom smeru....
kdy to dame maco?:)))
jinak co se tyka vzhledu tak oba mame stejne velky kola i pneu..ale ty macovi pusobi vzhledove jako s vyssim profilem..jinak je cervenej bracha opravdu vic vysperkovanej nez ten muj:)
benzin ma samozrejme kultivovanejsi zvuk pri startu...i pro jizde...ale pocitove opravdu netlaci do sedadel..coz mam ja od 1-4 od nejakch 1800-3000 otacek..
no a zvuk benzinu od 4000 dal je uzasnej:)...
I30 Sport 1.6 CRDi 116 Hp - 6.st
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km
Shell Diesel Extra + Vif
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km
Shell Diesel Extra + Vif
Soused ma novy auto sousede, mas internet?
A moje malickost (mozna to nevidite, ale stojim za autem, ktery je videt v odrazu na skle - kdyz je na blizku hezka kamaradka, musim zastavit jak to jen jde )
A moje malickost (mozna to nevidite, ale stojim za autem, ktery je videt v odrazu na skle - kdyz je na blizku hezka kamaradka, musim zastavit jak to jen jde )
- Přílohy
-
- 26052010258a.JPG (102.42 KiB) Zobrazeno 863 x
-
- 26052010257a.JPG (102.58 KiB) Zobrazeno 863 x
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
hardcam: zkus mu dat inzeratek za sterac, ze by ses rad seznamil
be.sport: rozhodne se sprintiku nebrabim akorat na te silnici...nevim nevim, je to sice blizko, ale...kolega me doporucuje Hustopece, je tam prej naky opusteny letiste, vetsinou tam jezdi jen naci pokusnici jako my
- jo a s tim sperkovanim - zprovoznil jsem konecne to sviceni radicky a dolepil taky ten chrom-dekor, takze dam brzy nakou fotku jak to vypada, vsak ty do toho taky bez, radicku a pedaly uz mas, tak to taky bude vypadat dobre
be.sport: rozhodne se sprintiku nebrabim akorat na te silnici...nevim nevim, je to sice blizko, ale...kolega me doporucuje Hustopece, je tam prej naky opusteny letiste, vetsinou tam jezdi jen naci pokusnici jako my
- jo a s tim sperkovanim - zprovoznil jsem konecne to sviceni radicky a dolepil taky ten chrom-dekor, takze dam brzy nakou fotku jak to vypada, vsak ty do toho taky bez, radicku a pedaly uz mas, tak to taky bude vypadat dobre
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
Na autě je tuning, viditelný na tomto obrázku. Kdo uhodne, vyhrává dobrý pocit...
Hyundai Getz MAX 1.3 12V od 29.12.2004 do 6.3.2010
Hyundai i30cw Comfort 1.6 CVVT z Ulsanu od 13.3.2010
http://moje.auto.cz/nextright/hyundai-i30.html
Hehe, elektrony od Harda
ba ne, je to ochranna folie na predku
ba ne, je to ochranna folie na predku
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Sakra, asi to bylo moc lehký. Oboje je pravda, jak elektrony, tak fólie.
Priste vymaz z fotky fen ja jdu snad uz dneska na montaz folie na nakladavou hranu. Jen mi neni moc dobre
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tím jsem si třeba právě myl vlasy...