Nový Getz - shodne dily
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Nový Getz - shodne dily
Ahoj,
nebudu komentovat co se mi na novem "CLICKu" libi nebo nelibi, chci se jen zeptat jestli mate libovolnou informaci o tom ktere dily jsou zamenitelne.
predni naraznik, svetla, proste celej predek je predelanej takze nic , ale co treba zadni naraznik?
nebudu komentovat co se mi na novem "CLICKu" libi nebo nelibi, chci se jen zeptat jestli mate libovolnou informaci o tom ktere dily jsou zamenitelne.
predni naraznik, svetla, proste celej predek je predelanej takze nic , ale co treba zadni naraznik?
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
- Reklama
Jo to byla zimni otazka... akorat jsem nepobral, co ma CLICK spolecnyho se zimou...myslis ty narazniky?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
presne tak
presne tak ... az mne nekdo na naledi trefi (v zime je tukancu vic)... chci byt pripraven a vedet, ze si muzu na stareho Getze dat naraznik z noveho (libi se mi vic)
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Ta otazka se spis hodila k novymu majiteli, kdyby naboural, hodil by na to ze staryho Getze levnejsi naraznik:) tak uz to chapu....mimochodem, ejste Te neco zajima k Sonate? Jak ses ptal na jejim foru.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- *
Vnitřní interier
Líbí se mě, že jde z nového Gece vyměnit středový panel neboť ten stávající není propojený s palubní deskou.Je to jen můj názor.Já to nevydržel a panel mezi palubní deskou a řadící pákou jsem si nechal vyrobit z kompozitu.To přerušení středového panelu je to jediné co mě na Gecu malinko "vadilo".
Re: Nový Getz - shodne dily
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda ještě někoho napadlo zaměnit středový tunel starého Getze, za tunel z nového? Určitě vás také vytáčí ta zásuvka vedle ručky. Když mám na skle navigaci, tak mi kabel napájení silně vadí.
Další díl, který plánuji vyměnit, jsou zadní opěrky hlavy, nejen, že jsou v novém Getzu krásné, ale navíc praktické.
Další díl, který plánuji vyměnit, jsou zadní opěrky hlavy, nejen, že jsou v novém Getzu krásné, ale navíc praktické.
Kia Magentis 2,0 CRDi r.v. 2007
Jo a ještě jeden nápad. Dal by se zaměnit střešní tapec? Mám dojem, že v novém Getzu je hebčí s delšíma chlupama
Kia Magentis 2,0 CRDi r.v. 2007
je tak hebounkej... a ty jemné chloupky... nemužu se jich nabažit..... jo jo ako dobre že mám " nového "....
Getz 1.4, 04-2006
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
- Nio96
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sic to neni k tématu, ale až jsem za něj normálně moc rád že ho mám když to čtu..
Moje:
Getz 1.4 16V Dynamic - 71,3KW Blue Onix(modrý interiér)12/2008
My Car: http://www.hyundaiclub.eu/car_detail.php?id=245
Přítelkyně:
Renault Clio II 1.4 RXE - 55KW hnědá metalýza
Getz 1.4 16V Dynamic - 71,3KW Blue Onix(modrý interiér)12/2008
My Car: http://www.hyundaiclub.eu/car_detail.php?id=245
Přítelkyně:
Renault Clio II 1.4 RXE - 55KW hnědá metalýza