ochrana proti kunám i proti zlodějům...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ochrana proti kunám i proti zlodějům...
tak jsem dnes viděl zaparkovaný kupátko a slyšel jsem od něj jakýsi pískání, takovéj né moc nahlas ale hodně pronikavej pískající zvuk asi trvajíci 3sekundy pak chvíli tich a zase to samý a bylo to pořád dokola
Nevíte někdo k čemu to je?mě se zdá že je to dobrá ochrana proti zlodějům a závistivcům, já když sem to slyšel tak jsem se rači moc nepřibližoval a taky by to mohlo bejt odpuzování proti kunám ty rádi choděj do motorovýho prostoru
No a tak se mě to zalíbilo a docela bych si to taky pořídil, nevíte něco blíž o tom? nevgím jak jinak to popsat...ale určo bych do toho šel!
Nevíte někdo k čemu to je?mě se zdá že je to dobrá ochrana proti zlodějům a závistivcům, já když sem to slyšel tak jsem se rači moc nepřibližoval a taky by to mohlo bejt odpuzování proti kunám ty rádi choděj do motorovýho prostoru
No a tak se mě to zalíbilo a docela bych si to taky pořídil, nevíte něco blíž o tom? nevgím jak jinak to popsat...ale určo bych do toho šel!
- Reklama
-
- *
Re: ochrana proti kunám i proti zlodějům...
U Feldy mi kuna nosila do motorového prostoru vejce-nevadilo
U Toleda cupovala odhlučnovací hmotu z kapoty -nevadilo
U chodí na filtr spát kočka -s..e
Zkoušel jsem pepř,pomáhá,ale ta spotřeba.Jinak kuny jsou cestovatelky,doma neškodí,chodí lovit jinam,na chalupě žijou na pudě,a do našich aut je ani lézt nenapadne.
U Toleda cupovala odhlučnovací hmotu z kapoty -nevadilo
U chodí na filtr spát kočka -s..e
Zkoušel jsem pepř,pomáhá,ale ta spotřeba.Jinak kuny jsou cestovatelky,doma neškodí,chodí lovit jinam,na chalupě žijou na pudě,a do našich aut je ani lézt nenapadne.
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
soused to mel ale rychle to sundal.Nemohl jsem spat a on nastesti taky ne
aj em Miris.Aj em madrfakr mekanik
-
- *
Připoměl jsi mi,jak jsem asi před 10lety dal do garáře el.odpuzovač myší,párkrát nás to v noci vzbudilo a šup do popelnice.Pak pořízení fretky a klid.Rave píše:soused to mel ale rychle to sundal.Nemohl jsem spat a on nastesti taky ne
K nám do hospůdky, občas zajde myslivec - nimrod, nebo jak se jim nadává a nedávno se tam téma, kuna v autě probíralo ..... a myslivec nám poradil tohle. Nosit ponožky minimálně týden v kuse, nejlíp v holínkách a když začnou pořádně vonět, tak svázat provázkem a přidělat do motor. prostoru ..... a kuna Vaše auto, bude prej obcházet obloukem
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
a nielen kuna bude obchadzat auto oblukom... mechanik pri garancke poblije polovicu dielneVilda píše:K nám do hospůdky, občas zajde myslivec - nimrod, nebo jak se jim nadává a nedávno se tam téma, kuna v autě probíralo ..... a myslivec nám poradil tohle. Nosit ponožky minimálně týden v kuse, nejlíp v holínkách a když začnou pořádně vonět, tak svázat provázkem a přidělat do motor. prostoru ..... a kuna Vaše auto, bude prej obcházet obloukem
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023